Rijetko ih viđaju

Koga nakon Afflecka ljubi Jennifer Garner? S tajanstvenim poduzetnikom već je jednom prekinula

Njezin dečko, poduzetnik John Miller s kojim se viđa pet godina, više ne spominje brak, a njoj se to sviđa jer želi ozbiljnu vezu, ali bez pristiska.

Holivudsku glumicu Jennifer Garner mogli bismo opisati kao "tihu vodu" kad je riječ o ljubavi. Dok njezin bivši suprug, Ben Affleck, strpljivo podnosi blicanje fotoaparata koji ga prate gdje god se nađe s drugom suprugom, pop divom Jennifer Lopez, druga Jennifer uživa u samozatajnim izlascima s dečkom. Niti ih itko vidi, niti fotografira. Zacijelo imaju tajni popis restorana čiji ih vlasnici neće odati paparazzima, nalaze se kod njega ili kod nje, a njihova je povezanost svakim danom sve snažnija.

Muškarac koji joj se toliko sviđa prati je već nekoliko godina, a riječ je o američkom poduzetniku Johnu Milleru. Izvor blizak paru došapnuo je Us Magazineu kako Jennifer Garner, zvijezda serije "The Last Thing He Told Me" čije prikazivanje na Apple TV+ počinje u travnju ove godine, s Johnom misli ozbiljno. To ne znači da će se udati za njega, jer još uvijek nije spremna na taj korak, ali više neće "povlačiti kočnicu" zbog bojazni da se situacija među njima odvija prebrzo, tvrdi osoba bliska glumici.

"Jennifer obožava Johna i vidi se s njim u dugoročnoj vezi. Nakon dugog razmišljanja odlučila da joj se jednostavno ne žuri do oltara i da je i ovako savršeno sretna".

Vjerojatno su uspjeli sprijateljiti i svoju djecu jer glumica iz bivšeg braka s Benom Affleckom ima kćeri Violet i Seraphinu, obje tinejdžerice, te sina Samuela koji još pohađa osnovnu školu. John Miller ima dvoje djece s bivšom suprugom Caroline Campbell.

image

S namjlađim djetetom, sinom Samuelom

BAUER-GRIFFIN/SHUTTERSTOCK

Odgovor na upit tko je zgodni frajer koji je uspio osvojiti holivudsku glumicu, nije jednostavan jer izvršni direktor tehnološko-restoraterske tvrtke CaliGroup spretno izbjegava javno eksponiranje. Prohodao je sa slavnom glumicom još u jesen 2018., nakon što je finaliziran njezin razvod od Bena Afflecka, no razišli su se u ljeto 2020. jer se Miller poželio vjenčati dok Jennifer Garner nije bila spremna na taj korak. Pomirili su se u svibnju 2021. i on od tada mudro prešućuje brak. Zacijelo je naučio prepustiti se rijeci, gdje god će ih odvesti. Sudeći po njezinoj namjeri da uživa u njihovoj vezi, zasad bez vjenčanog prstena, ništa mu se loše neće dogoditi.

Linker
25. travanj 2024 00:12