Karlie Kloss i Levi

 KARLIE KLOSS /INSTAGRAM
Broji sitno

Kod Karlie Kloss na brunchu: Zabava za najbliže povodom skorog rođenja bebe

Dio veselog ugođaja 30-godišnja je manekenka objavila na Instagramu, baš kao i slatku fotografiju na kojoj joj njezin dvogodišnji sin Levi ljubi trudnički trbuh.

Dio veselog ugođaja 30-godišnja je manekenka objavila na Instagramu, baš kao i slatku fotografiju na kojoj joj njezin dvogodišnji sin Levi ljubi trudnički trbuh.

Zabavu darivanja za bebu koju očekuje pripremila je američka manekenka Karlie Kloss članovima obitelji i prijateljima. Svi su se okupili na brunchu, a nešto od vesele i živahne atmosfere 30-godišnji model objavio je na Instagram storyjima, baš kao i slatku fotografiju na kojoj joj njezin dvogodišnji sin Levi ljubi trudnički trbuh. Podsjetimo, Karlie je u braku s poslovnim čovjekom Joshom Kushnerom, a drugu je trudnoću objavila u velikom stilu, na proljetnoj Met Gali na koju je došetala u uskoj crnoj haljini kuće Loewe, noseći oko vrata i trbuha bisere.

image

Pusa starijeg brata novoj bebici

KARLIE KLOSS/INSTAGRAM

Sada je također izgledala glamurozno, ali primjereno dnevnoj zabavi – nosila je midi haljinu nježne plave boje i spuštenih ramena kreatorice Anne Quan, obula je prozirne sandale, a sitnice je stavila u malu žutu torbicu. Od nakita je nosila decentnu ogrlicu i tanke dugačke naušnice. Na brunchu je Karlie ugostila gomilu ljudi i vladalo je dobro raspoloženje, posebno kad je nastupila drag queen. Svečaniji dio cjelodnevne zabave održan je u večernjim satima, objavio je Daily Mail.

image

Karlie Kloss se na svojoj zabavi odlično provela

KARLIE KLOSS/INSTAGRAM

Kad je ranije govorila o majčinstvu, Karlie je trenutak rođenja prvog djeteta opisala kao „najveću radost kakvu nikad prije nije upoznala”. Nije još precizirala kada se očekuje rođenje drugog djeteta, ali izvjesno je da Karlie „sitno broji”. Sa sadašnjim je suprugom manekenka prvi puta viđena još 2012. kad su se družili na after partyju modne revije Victoria‘s Secret, čija je „anđelica” Karlie bila. Iduće godine prvi su se puta pojavili u javnosti kao par, što su uskoro i potvrdili službenom objavom na Instagramu. Zbog Josha je Karlie prešla na judaizam. Vezu su učinili službenom na ceremoniji vjenčanja u listopadu 2018., a iduće godine u lipnju upriličili su još jednu svadbu.

image

Pusa za supruga Josha Kushnera

KARLIE KLOSS/INSTAGRAM
Linker
27. travanj 2024 12:03