Pred kaminom

Kim priznala da je mislila na baku prije seksa ispred kamina: ‘Napravili smo to tebi u čast‘

Status najpoznatije reality zvijezde nije stekla zbog dosadnog sadržaja, a Kardashianka ne prestaje s iznenađenjima ni nakon godina i godina svog TV showa.

Kim Kardashian sa svojom obitelji, snimateljskom ekipom i ostatkom svijeta voli podijeliti i neke od najintimnijih detalja, pa se u posljednjoj epizodi The Kardashiansa otvorila o detaljima veze s tadašnjim dečkom Peteom Davidsonom.

Tako je 41-godišnja reality zvijezda gledateljima pokazala kako izgleda obiteljsko druženje s bakom Mary Jo "MJ" Shannon. Do bake je otišla s mamom Kris Jenner i sestrom Khloé Kardashian, a ženama iz obitelji otkrila je kako se zabavljala s 28-godišnjim dečkom u hotelu u Los Angelesu.

image

Kim Kardashian i Pete Davidson

ANGELA WEISS/AFP/PROFIMEDIA

"Znaš li što je ludo? Pete i ja smo odsjeli u Beverly Hills Hotelu prošlog vikenda, sjedili smo ispred kamina, samo smo pričali satima. U jednom trenu rekla sam mu: ‘Moja baka mi je rekla da živiš život tek kada se poseksaš ispred kamina‘. Tako da smo se poseksali ispred kamina tebi u čast", kazala je Kim baki. "Znam da je to stvarno jezivo", dodala je kroz smijeh.

Nakon što je čula priču 88-godišnja MJ je bila zabrinuta zbog izbora svoje unuke mjesta za upražnjavanje seksa. "Ne valjda u predvorju?", pitala je baka.

"Ne u predvorju!", uzviknula je Kim i odmah dodala da joj je situacija i dalje čudna. "Ali koliko je bizarno razmišljati o svojoj baki prije nego se ideš seksati?", inzistirala je Kim.

Na što joj je baka vrlo coolerski odgovorila. "Znam, ali i ja sam bila mlađa nekad. Bila sam mlada nekad."

Linker
09. travanj 2024 12:56