dobra zabava

Kim Kardashian zabavljala se u milanskoj podružnici zagrebačkog Muzeja iluzija

Slavna reality zvijezda nakon završenog milanskog Tjedna mode, odvela je svoju djecu u Muzej iluzija kojeg su osmislila dvojica zagrebačkih marketinških stručnjaka, a postao je jedan od najjačih kulturnih izvoznih aduta.

Za nedavnog boravka u Milanu gdje je Kim Kardashian sudjelovala na Tjednu mode kao kreativna suradnica modnog dvojca Dolce&Gabanna, slavna reality zvijezda našla je vremena i za razgledavanje grada. Među brojnim znamenitostima koje je željela pokazati svojoj djeci, kćerima North, Chichago, i sinovima Saintu i Psalmu bio je i milanski Muzej Iluzija, napravljen po franšizi istoimenog muzeja u Zagrebu.

Podsjećamo, Muzej Iluzija hrvatska je ideja koja je nedugo nakon nastanka izrasla u globalno prepoznat projekt. U sedam godina poslovanja postao je najveći lanac privatnih muzeja u svijetu, s 37 lokacija u 25 država diljem svijeta.

image

Nakon odrađene revije, Kim Kardashian klince je odvela u Muzej iluzija

COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Muzeji su prisutni na četiri kontinenta, i jedna su od najvećih atrakcije gdje god su se otvorili. U njima su se zabavljale i brojne slavne osobe poput tenisača Novaka Đokovića koji je posjetio Muzej Iluzija u Beogradu, Davida Harboura i Brucea Willisa koji su bili u njujorškom Muzeju iluzija, glumica Megan Fox razgledala je onaj u grčkom Thessalonikiju, a Samuel L. Jackson bio je gost u zagrebačkom muzeju.

image

Muzej iluzija s franšizama po cijelom svijetu, postao je jedan od najjačih domaćih izvoznih kulturnih proizvoda

PRESS
image

Zabava za velike i male, Muzej iluzija u Milanu

PRESS

Kim Kardashian na svom Instagram profilu objavila je fotografiju odraza njezine djece u kaleidoskopu i tako se pridružila brojnim slavnim posjetiteljima koji su uživali u neobičnom muzeju čije iluzije diljem svijeta zabavljaju djecu i odrasle.

Linker
18. travanj 2024 09:05