Sve za ljepotu

Kim Kardashian spremna je na sve za ravan trbuh: ‘Ovo boli, ali isplati se‘

Američka reality zvijezda podvrgnula se ‘peglanju‘ naslaga na trbuhu, a izvješće kako je bilo objavila je na društvenim mrežama

Čini se da značajan gubitak težine u svibnju ove godine, Kim Kardashian nije bio dovoljan. Smršavila je 26 kilograma kako bi uživala u wow efektu kad se pojavila na stepenicama njujorškog Muzeja Metropolitan u nezaboravnoj haljini Marilyn Monroe, ali time ipak nije zadovoljna.

Zasmetao joj je trbuščić koji ruku na srce, nije izražen, ali ona želi potpuno ravan. Najučinkovitije rješenje trebao bi biti pojačan rad na trbušnjacima u teretani, no osnivačica odjevne linije Skims za oblikovanje te donjeg rublja pohvalila se ‘prečacem‘. Podvrgnula se, naime, laserskom tretmanu (vjerojatno je riječ o neinvazivnom hladnom laseru za preoblikovanje tijela) i pohvalila se u popratnoj objavi na društvenim mrežama.

image

Kim Kardashian objavila je fotku sa zahvata

INSTAGRAM

Fotografiju trbuha nakon tretmana popratila je riječima: "Mislim da je ovo moj omiljen laser, ali bolan je, lol, ali vrijedi!"

Više puta je izjavila kako je spremna izdržati velika iskušenja ne bi li postigla cilj, pa je u intervjuu za The New York Times svojedobno izjavila:"Kad biste mi rekli da doslovno moram jesti kakicu svaki dan kako bih izgledala mlađe, mogla bih".

Rezultat će pokazati na plaži, kad bol mine i dobije zeleno svjetlo liječnika da smije izaći na sunce. Odredište nije otkrila, no za očekivati je da će uživati u odmoru s dečkom Peteom Davidsonom čim završi snimanje filma "Wizards!" australskog redatelja Davida Michôda, u kojem glumi s holivudskom zvijezdom Orlandom Bloomom.

Linker
19. travanj 2024 17:29