čak i ona

Kim Kardashian se crveni zbog ponašanja svoje djece: ‘To je tako neugodno‘

Da s djecom može biti nezgodno, zna i američka reality zvijezda koja ne skriva da joj djeca ometaju virtualne sastanke.

Čak i Kim Kardashian ima problema s klincima koji joj upadaju na Zoom sastanke.

Američka reality zvijezda ima četvero djece, devetgodišnju North, šestogodišnjeg Sainta, četverogodišnju Chicago i trogodišnjeg Psalma s bivšim suprugom Kanyeom Westom. Kako je otkrila, teško održava virtualne sastanake jer čak i kad radi, mora biti s djecom.

Priznala je da sva njezina djeca trče okolo dok je ona na Zoomu i da joj to poprilično otežava posao.

image

Kim Kardashian i North West

ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

"To je tako neugodno", kaže Kim te dodaje da nema načina da spriječi svoju djecu da joj prekidaju pozive: "Bez obzira koliko vrata zaključala, to ne može spriječiti djecu da uđu u sobu."

"Moja djeca jednostavno u svakoj prilici smišljaju kako da mi uđu u kadar", objasnila je.

U prosincu je North emitirala uživo na TikToku što se događa kod kuće, a Kim to nije znala. Na snimci je North ušla u sobu u kojoj je njena majka ležala u krevetu i počela snimati. "Mama, ja sam uživo", rekla je North, dok ju je mama opominjala: "Ne, prestani odmah. Nemoj sad snimati".

Kardashian je kasnije progovorila o tom trenutku u intervjuu s novinarkom Bari Weiss, rekavši joj da u njezinoj kući "postoje pravila".

Weiss je podsjetila Kardashian da je i sama stalno kršila pravila dok je bila dijete, pokušavajući opravdati ponašanje malene North.

"Pretpostavljam da si u pravu" odgovorila je Kim te dodala: "Ja i sama ponekad kršim pravila. Nisam stvarno o tome razmišljala na taj način. Oprezna sam s djecom. Toliko mi je stalo do toga što drugi ljudi misle o mojoj obitelji da želim sve raditi s poštovanjem, čak i kada prekršim pravila ponašanja."

Također se složila da je sasvim očekivano da North radi iste stvari koje je nekada radila i ona kao dijete, posebno s obzirom na to tko joj je otac.

"Mislim, North West je kći Kanyea Westa. Ona je njegova kopija. Tako da će i dalje raditi sve navedeno", rekla je reality zvijezda te dodala: "Ali u mom kućanstvu postoje pravila. Osjećala se jako loše zbog toga nakon što sam je izgrdila, ispričala mi se i rekla: ‘Vidjela sam na TikToku da sam upala u nevolju i stvarno mi je žao‘".

Linker
19. travanj 2024 09:31