EVO KAKO IZGLEDA

Kim Kardashian prodaje rezervnu kuću za 7 milijuna dolara, kupila ju je prije samo šest mjeseci

Kardashiankina "rezervna" kuća uključuje četiri spavaće sobe i pet kupaonica, a nalazi se na zemljištu od 393.81 m² okruženom konjičkim stazama.

Samo šest mjeseci nakon što je kupila "rezervnu" kuću u južnoj Kaliforniji, Kim Kardashian ju je ponovno stavila na tržište. Riječ je o dvoetažnoj zgradi iz sedamdesetih, koja se nalazi u blizini glavne rezidencije reality zvijezde u Hidden Hillsu.

Zanimljivo je kako je Kardashian nekretninu kupila po cijeni od 6,3 milijuna dolara, a sada za nju traži čak 700 tisuća dolara više. Posljednjih je mjeseci u prodaju stavila ček tri kuće, no zasad nije poznato zašto se na to odlučila.

image

‘Rezervna‘ kuća nalazi se blizu Kimine glavne rezidencije

PROFIMEDIA MLS/PLANET

Njezina "rezervna" kuća uključuje četiri spavaće sobe i pet kupaonica, a nalazi se na zemljištu od 393.81 m² okruženom konjičkim stazama.

Glavna spavaća soba i dnevna soba opremljene su kaminom, a dnevnom sobom dominira raskošno stubište s galerijom. Također, kuća ima ograđeni prilaz, garažu za tri automobila, kao i motorni teren te konjske štale.

image

Ima četiri spavaće sobe i pet kupaonica

PROFIMEDIA MLS/PLANET
image

Kuću okružuju konjičke staze

MLS/PLANET PROFIMEDIA

Inače, Kim je u rujnu kupila novu vilu u Malibuu, no izvori bliski njezinoj obitelji za People su ispričali kako se ne planira preseliti iz svog doma u Hidden Hillsu.

"Kuća u Malibuu je samo vikendica na plaži. Kim neće prodati svoju kuću u Hidden Hillsu", rekli su izvori. Navodno je još jedan od razloga zbog kojeg se odlučila za kupnju druge kuće bio i njezin bivši suprug Kanye West, koji živi u blizini njezine glavne rezidencije.

"Ovo je još jedan način koji joj osigurava autonomiju", ispričao je izvor.

image

Kim Kardashian

IMAGE PRESS AGENCY NURPHOTO VIA AFP
Linker
19. travanj 2024 01:47