Usher na Super Bowlu

 KEVIN C. COX/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
Događaj za pamćenje

Kim Kardashian otkrila tko nastupa na Super Bowlu: Sportsko-pjevačku pozornicu ponovo trese R&B

Rane dvijetisućite očito su hit i u glazbi jer je idući "half-time show" pripao Usheru čime su se potvrdile špekulacije.

Rane dvijetisućite očito su hit i u glazbi jer je idući "half-time show" pripao Usheru čime su se potvrdile špekulacije.

Poznati reper Usher nastupit će na Super Bowlu poluvremenu 2024. godine. Apple Music koji je sponzor događaja potvrdio je da će pjevač nastupiti 11. veljače. Ipak, kod objave vijesti, odlučili su je podijeliti na ne tako tradicionalan način s priopćenjem. Streaming servis je napravio kratki video u kojem Kim Kardashian najavljuje izvođača na događaju. U videu, reality zvijezda zove Ushera da mu kaže da odlazi na halftime show. "Napokon imam odgovore na glasine. Ne radi se o meni, već o tebi. Ti nastupaš na Super Bowlu, rekla je u najavi Kim.

NFL je potvrdio vijesti na sličan način. "Usher Las Vegas. Apple Music Halftime show", napisali su u svojoj objavi.

Ovo nije prvi put da Usher nastupa na Super Bowlu. Naime, već je nastupao 2011. godine zajedno s grupom Black Eyed Peas, ali će ovo biti prvi put da on samostalno nastupa. "Ovo je velika čast, konačno mogu skinuti nastup Super Bowla s liste želja. Jedva čekam da svijetu donesem show koji će biti drugačiji od svega što su prije vidjeli. Hvala navijačima i svima koji su omogućili ovu priliku", rekao je pjevač.

Usher je najviše poznat po R&B glazbi, a dobitnik je osam Grammy nagrada. Istaknuo je da su mu Prince i Michael Jackson veliki idoli u glazbi. Često je samostalno pisao svoju glazbu, ali je radio i dosta kolaboracija s drugim umjetnicima. Neke od njih su pjesma "My Boo" s Alicjom Keyes, njegov najpoznatiji hit "Yeah!" s Lilom Jonom i Ludacrisom, "DJ Got Us Fallin‘ in Love" s Pitbullom i "OMG2 i Will.i.amom. Također se pojavio u tinejdžerskom filmu "She‘s all that" gdje je glumio DJ-a, a također je imao gostujuću ulogu u seriji "Sabrina the teenage witch".

Što se tiče ljubavnog života, Usher je bio u braku s Grace Miquel, a rastavili su se 2018. godine. Par se u tajnosti vjenčao 2015. godine, a svoj su rastanak skrivali par mjeseci. Vezu su započeli nakon što se Usher razveo od svoje prve supruge Tameke Foster s kojom ima sinove, a i s njom je u bračnoj zajednici bio samo dvije godine. U rujnu 2020. godine Usher je dobio kćer s Jennom Goicoechea s kojom je počeo vezu u listopadu 2019. Svoju drugu kćer su dobili u krajem rujna 2021. godine.

Linker
27. travanj 2024 21:36