moda i život

Kim Kardashian kćeri North ispričala zanimljivu priču o tome kako je začeta

Najstarija kćer Kim Kardashian i Kanyea Westa ima istančan ukus za modu, a reality zvijezda misli da s tim nešto ima i kreativni direktor modne kuće Balmain.

Kim Kardashian svojoj najstarijoj kćeri North ispričala je zanimljivu priču o tome kako je začeta i koliko je u tome imao udjela francuski modni kreator Olivier Rousteing, kreativni direktor modne kuće Balmain..

U novoj epizodi reality showa emitiran je njihov dolazak u Pariz u srpnju ove godine gdje su svratile u njegov modni atelier, a on ih je odjeno za modnu reviju Jean Paul Gaultier Haute Couture jesen 2022/zima 2023.Kim je nosial neobičnu haljinu naglašenoh poprsja, a malena North prugasto odijelo. Obje su nosile i viseće naušnice zakačene za nos.

image

Kim Kardashian i Olivier Rousteing

PROFIMEDIA LUCERO/BFA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Znaš Northie, poznajem Oliviera dok se još nisi ni rodila.", rekla je Kim svojoj kćeri tijekom epizode te dodala "Vidiš, dao je tati ovu plavu haljinu koju mi je želio pokloniti za rođendan godinu dana prije nego što si se rodila. I kada sam ju prvi put nosila ostala sam s tobom trudna. Ušla si mi u trbuh baš te noći kad sam nosila tu plavu haljinu. Dakle, i Olivier ima nešto s time zašto si došla na svijet. "

image

Za sve je ‘kriva‘ plava haljina

AKM IMAGES/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Prilično naivno objasnila je svojoj kćeri kako je začeta, i kako zapravo dio zasluga ide i modnom kreatoru. Priču je North odslušala nezainteresirano, bez komentara, grickajući pomfrit. No, njezina mama je njoj, a i sebi, objasniti od kuda malenoj tolika strast za modom koja vrlo aktivno sudjeluje u izboru odjeće i za svoju mlađu braću Sainta, Chicago i Psalma. Čak ih je i stilizirala i za nedavno snimanje za magazin Vogue, a vrlo često komentira i mamin izgled.

image

Malena North u maminom društvu s verseljem gleda modne revije

LUCASGRO/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

North West s mamom ima i zajednički Tik Tok profil na kojem za sada prikazuju samo kako se dobro zabavljaju.

Linker
19. travanj 2024 03:14