lijepa vijest

Khloé Kardashian i Tristan Thompson dobili sina putem surogata, ali fanovi imaju drugu teoriju

Iako glasnogovornik reality zvijezde tvrdi da je maleni na svijet došao putem surogata, komentatori na društvenim mrežama tvrde da je to Khloé izmislila kako bi prekrila još jednu Thompsonovu prevaru.

Reality zvijezda Khloé Kardashian i njezin bivši dečko, košarkaš Tristan Thompson dobili su drugo dijete putem surogat majke. Kako piše People, na svijet je došao dječak, no njegovo ime još nije poznato. Khloein glasnogovornik potvrdio je da je Khloé presretna zbog prinove, ali je naglasio je da par nije ponovno zajedno.

Kardashian i Thompson započeli su vezu 2016., a kćer True dobili su 2018. Rastali su se u lipnju 2021. da bi se ponovno spetljali, no njihova obnovljena veza nije bila dugog vijeka pa su prekinuli u siječnju ove godine. Neposredno prije konačnog razlaza, pojavila se vijest da je Thompson dobio sina Thea s trenericom Maralee Nichols s kojom je prevario Khloé.

image

Tristan, Khloe i kćerkics True.

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Sve je postalo još zamršenije kada je Nichols tužila Thompsona jer joj nije želio plaćati alimentaciju za sina. Thompson je isprva nijekao dijete s Nichols, no britanski Daily Mail objavio je članak o parnici za dokaz očinstva. Nakon rezultata testa, bilo je jasno da je Theo njegov.

Khloé je za prevaru svog dečka saznala upravo iz novina, što joj je poprilično dotuklo i izazvalo paniku u njezinoj obitelji.

Obožavatelji klana Kardashian tako su ostali zgroženi što je Khloé uopće pomišljala na to da ima još jedno dijete s košarkašem. Neki čak imaju teoriju da je Khloé zbog sramote izmislila da čekaju dijete putem surogat majke, a zapravo je u pitanju još jedna Thompsonova ljubavnica.

Inače, Thompson je također otac sina Princea s bivšom djevojkom Jordan Craig i sina Thea s Maralee Nichols.

Linker
18. travanj 2024 06:15