IZMJENA GLUMACA

Kevin McKidd potvrdio: ‘Uvod u Anatomiju vraća se na male ekrane s novim likovima‘

Popularni glumac najavio je da će se u 19-oj sezoni pojaviti novi pripravnici. A što nas još čeka, izgleda da ćemo tek saznati!

Škotski glumac Kevin McKidd najavio je promjene u seriji koju svi rado iščekujemo na malim ekranima. Za časopis People otkrio je da će nadolazeća 19. sezona ABC-jeve medicinske drame poslužiti kao "neka vrsta ponovnog pokretanja showa". Pikantne detalje otkrio je subotu kada se pojavio na crvenom tepihu na dodjeli TV nagrada na Beverly Hillsu.

"Imamo odličnu skupinu novih pripravnika, briljantnih, mladih, živahnih glumaca koji su stvarno strastveni", poručio je simpatični glumac.

"Ne ponavljamo iste stvari, ali je slično epizodi kada su Sandra Oh i T.R. Knight prvi put ušli u bolnicu. Na neki način to opet radimo. I zaista smo sretni jer smo svi dio toga", dodaje McKidd.

U novim epizodama pojavljuju se Niko Terho, Adelaide Kane, Midori Francis, Harry Shum Jr. i Alexis Floyd koji su se pridružili glumačkoj ekipi nakon što je voditeljica serije Ellen Pompeo prethodno najavila da se povlači iz serije prvi put od premijere 2005. godine.

McKidd se osvrnuo i na to: "Definitivno je njezin lik tako dominantan, lik je postao ikona u seriji. Definitivno ćemo napraviti prostora za različite priče koje ćemo tek ispričati u idućim epizodama pa mislim da su svi uzbuđeni zbog toga."

Sudbina njegovog lika dr. Owena Hunta također je u zraku nakon što je pobjegao u finalu 18. sezone, nakon njegovog priznanja da je pacijentu dao lijekove kako bi mu pomogao da umre od eutanazije.

"Mislim da moj lik još uvijek ima dosta problema s kojima se mora nositi. Ovaj lik u seriji je definitivno prekršio pravila i mora platiti cijenu", objašnjava. "Već je platio značajnu cijenu, ali bit će zanimljivo vidjeti kako će se to odigrati jer još nije izašao iz blata. Mora se iskopati."

"Moj lik je zapravo uvijek u nevolji", zaključuje McKidd.

Podsjetimo, Uvod u anatomiju je američka serija koja je osvojila nagrade Emmy i Zlatni globus. Na američkim malim ekranima se pojavila kao sezonska zamjena na dan 27. ožujka 2005. U vrlo brzom roku osvojila je simpatije gledatelja te postala jedna od omiljenih serija na malim ekranima.

Linker
20. travanj 2024 08:40