Kevin Bacon u podcastu je otkrio iskustvo s ‘nadnaravnim‘

 KEN MCKAY/ITV/SHUTTERSTOCK
Ukleta kuća

Kevin Bacon susreo se s ‘natprirodnim silama‘ u svom susjedstvu

Što mu se dogodilo nedaleko od farme u Connecticut, gdje živi s Kyrom Sedgwick, ispričao je u podcastu prijatelja i kolege Roba Lowea.

Što mu se dogodilo nedaleko od farme u Connecticut, gdje živi s Kyrom Sedgwick, ispričao je u podcastu prijatelja i kolege Roba Lowea.

Američki glumac i glazbenik Kevin Bacon glumio je u desetak zapaženih horora, od kultnog "Petka, 13." do "Tanke linije smrti", "Podrhtavanja" i filma "Odjek smrti" - u kojem njegov lik, Tom Witzky, ima sposobnost komunicirati s duhovima. Pa ipak, ništa ga nije moglo pripremiti na susret s "duhom" i "ukletom kućom" u stvarnom životu. Nesvakidašnje iskustvo zadesilo ga je u susjedstvu njegove farme u okolici grada Sharon u saveznoj državi Connecticut, kamo se tijekom pandemije preselio sa suprugom, glumicom Kyrom Sedgwick. O čemu se radi, otkrio je prijatelju i kolegi Robu Loweu gostujući u glumčevom podcastu "Literally!" na Appleovoj steaming platformi.

Pohvalio se kako je sa suprugom kupio zemljište nedaleko od njihovog posjeda. Dugo su pregovarali jer je bivši vlasnik oklijevao prodati ga.

"Na zemljištu se nalazi napuštena, stara kuća u kojoj je odrastao. Nikako nije htio da je posjedujemo. Dugo smo pregovarali jer nije imao ništa protiv prodaje zemljišta, ali ne i kuće. Nije mi bilo jasno što hoće i rekao da mi ne može prodati komad zemlje bez kuće na njoj. Pojasnio je da se boji kako će duh koji boravi u toj kući ozbiljno naštetiti mojoj supruzi i meni. Na kraju smo u kupoprodajni ugovor dodali odredbu da ću, najkasnije mjesec dana poslije kupovine zemljišta, srušiti kuću", ispričala je zvijezda filma "Divlja rijeka".

Rob Lowe, autora serije „The Lowe Files” o nerazjašnjenim misterijima, bio je impresioniran.

"Molim te, reci mi da si otišao i proveo noć u ukletoj kući?", upitao je prijatelja.

Bacon je odvratio da to nije napravio. Razgledao je "ukletu" kuću kad su je konačno kuplili i primijetio stare, prekrasne daske od borovine i ogradu, prenosi Entertainment Weekly.

"Rekao sam Kyri da ih trebamo iskoristiti, ali ona je odbila da "te stvari” donesem u našu kuću", ispričala je glumac koji se proslavio mjuziklom "Footlose".

Otkrio je i zašto je bivši vlasnik vjerovao da je kuća ukleta: "Riječ je o staroj priči o Indijancu kojeg je u 18. stoljeću ondje ubio kolonijalni vojnik. Bivši vlasnik kasnije je na to mjesto vodio istjerivače duhova”.

Budući da je Rob Lowe, prema vlastitim riječima, na snimanju serije o natprirodnim svojedobno fenomenima komunicirao s duhom, zanimalo ga je vjeruje li njegov kolega u nadnaravnu energiju?

"Stvarno bih to volio iskusiti, ali još se to nije dogodilo. Nadam se da će se to desiti, jednog dana," izjavio je Bacon dodajući da žali što nije mogao zadržati "ukletu" kuću.

"Bila bi to sjajna epizoda za podcast, nešto poput ‘Uklete kuće slavnih‘", našalio se glumac na kraju.

Linker
27. travanj 2024 16:23