OPET JE SOLO

Kendall šetala bez hlača i pokrenula raspravu na mrežama: ‘Prekrasna je, ali ovo je apsurdno!‘

Manekenka je prošetala ulicom u outfitu kakav smo imali prilike vidjeti na reviji kuće Bottega Veneta na Milanskom tjednu mode. U pitanju je nesvakidašnja kombinacija tamnoplavog pletenog džempera te crnih, prozirnih čarapa s gaćicama u funkciji hlača.

Stiglo je doba godine kada počinjemo dodavati sloj po sloj odjeće svojim modnim kombinacijama, no Kendall Jenner, čini se, primijenjuje obrnutu tehniku. Manekenka je viđena kako napušta set u Los Angelesu - bez hlača, a njezin je styling ubrzo pokrenuo lavinu komentara na društvenim mrežama.

Jenner je prošetala ulicom u outfitu kakav smo imali prilike vidjeti na reviji kuće Bottega Veneta na Milanskom tjednu mode. U pitanju je nesvakidašnja kombinacija tamnoplavog pletenog džempera te crnih, prozirnih čarapa s gaćicama u funkciji hlača.

image

Fotografi su je ‘ulovili‘ nakon snimanja u Los Angelesu

ALIX NEWMAN SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Reality zvijezda kombinaciju s modne piste rekreirala je do posljednjeg detalja. Uz čarape marke Calzedonia je nosila crne gaćice te kožne natikače šiljastog vrha, kao i popularno Botteginu "Sardine" torbicu sa zlatnom ručkom.

Ovom odvažnom looku dodatnu dozu zaigranosti dao je buket suncokreta koji je Jenner nosila u ruci dok se veselo smješkala paparazzima. Izdanje je na svom Instagram profilu podijelila poznata stilistica Dani Michelle, a ubrzo su se javili brojni komentatori.

image

Jenner je rekreirala styling s do posljednjeg detalja

ALIX NEWMAN SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

I dok ga jedni proglasnili "najboljim lookom ikad", bilo je i onih kojima Jennericin modni odabir baš i nije najbolje "sjeo".

"Je li zaboravila hlače?", "Da ja prošetam ovako, uhapsili bi me", "Prekrasna je, ali ovo je jedno veliko ‘ne‘, "Ovo je apsurdno" i "Što se događa s modom?", samo su neki od komentara zbunjenih korisnika mreže.

image

Bottega Veneta revija za proljeće/ljeto 2023.

JONAS GUSTAVSSON DDP USA/PROFIMEDIA

Inače, manekenka je bez hlača prošetala jedan dan prije nego što su mediji objavili vijest o završetku njezine veze s NBA igračem Devinom Bookerom. Kako prenosi People, par je prekinuo još prošlog mjeseca, a izvori tvrde kako je razlog njihova nemogućnost da usklade svoje rasporede.

"Oboje trenutačno imaju nevjerojatno pretrpan raspored vezano uz karijere i odlučili su to učiniti prioritetom. Osjećaju puno ljubavi i poštovanja jedno prema drugom i žele samo najbolje", rekao je izvor.

image

Kendall Jenner i Devin Booker

ROBERT BELL INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA
Linker
24. travanj 2024 19:57