PROFIMEDIA
Nepo baby

Kendall Jenner ponovno je na meti kritika, status dive potvrdile i nove fotke

Nakon što je isplivala snimka nastala prošle godine, internet se ponovo okomio na manekenku. Nju čini se nije puno briga za mišljenje javnosti dok joj zaposlenik nosi kišobran u šetnji New Yorkom.

Nakon što je isplivala snimka nastala prošle godine, internet se ponovo okomio na manekenku. Nju čini se nije puno briga za mišljenje javnosti dok joj zaposlenik nosi kišobran u šetnji New Yorkom.

Dizajneri je možda obožavaju, ali javnost čini se ne dijeli njihovo mišljenje. Kendall Jenner redovito je na meti kritika zbog svog ponašanja i izjava, a sad je na red došao napad zbog scene iz dokumentarca "Victoria‘s Secret" u kojoj je, kako se čini, pokazala svoje pravo lice.

Naime, scena iz dokumentarca koji je lani izašao i koja je ponovo osvanula na Redditu prikazuje Kendall s grupom obožavatelja u pozadini dok se na stolici za šminkanje priprema za reviju. Prvo se u ružičastom ogrtaču nasmiješeno fotografira s mobitelom obožavateljice da bi, sekundu nakon, vratila mobitel s potpuno namrgođenim izrazom lica gotovo okrenuvši očima. Ovaj je klip izazvao lavinu negativnih komentara na račun 27-godišnje Jennerice koja i inače ne kotira dobro u javnosti. "Ona je tako zlobna", "Ovo je razlog zašto najviše prezirem Kendall. Da, druge sestre vjerojatno znaju biti malo nepristojne i problematične su na svoj način, ali Kendall nikad nije dobra, ona je ku*ka prema svima", "Je li ovo stvarno? Čini se kao SNL skeč s obzirom na to koliko je bezobrazna, samo su neki od komentara ostavljeni ispod videa na Redditu.

@kjc.xoxo noticed this watching the #victoriasecret documentary, she seems like such a brat. #kendalljenner ♬ original sound - KJC

Kendall možda i ne bi bila toliko omražena da sustavno ne omalovažava anonimnije kolegice koje se moraju mučiti da bi potencijalno kroz godine mukotrpnog rada dostigle status koji je Jenner dobila gotovo pa preko noći. No poseban bijes kolegica, ali i javnosti navukla je intervjuom za časopis LOVE u kojem je izjavila: "Od početka sam bila vrlo izbirljiva po pitanju revija koje ću odraditi. Nikad nisam bila jedna od onih djevojaka koje će odraditi 30 revija u sezoni ili štogod te djevojke rade. Imala sam milijun poslova, ne samo revija nego i svega ostalog. Kombinacija svega postala mi je previše i počela sam pomalo paničariti i trebala sam se odmaknuti od svega."

Uz to, internet joj silno zamjera i činjenicu da odbija priznati da joj je rođenje u slavnoj obitelji itekako pomoglo u napretku karijere te je nazivaju nepo djetetom koje je sve uvijek dobilo servirano na pladnju te da je zato mogla biti selektivna pri odabiru poslova koje će odraditi. No čini se da Kendall pretjerano ne brine negativno mišljenje javnosti jer i dalje njeguje svoj status dive. Tako je prije nekoliko dana viđena u New Yorku dok je s rukom u džepu balonera hodala ispred muškarca koji joj je iznad glave nosio kišobran čitavo vrijeme držeći pogled na njemu kako Kendall ni sekunde ne bi bila izložena kišnim kapljicama.

image
MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Linker
26. travanj 2024 15:08