dala je do znanja

Kendall Jenner je napokon komentirala glasine kako će ona i reper postati roditelji

Već više od dva mjeseca se šuška kako je lijepa manekenka trudna i da čeka svoje prvo dijete. Sada se napokon oglasila, ali na sebi svojstven način.

U listopadu su počele glasine da je poznata manekenka Kendall Jenner trudna s dečkom Bad Bunnyjem. Naime, fanovi su počeli spekulirati o trudnoći zgodne manekenke jer su bili uvjereni da joj se ispod odjeće nazire trudnički trbušičić. Više od dva mjeseca, 28-godišnja manekenka nije komentirala šuškanja. No, sada je čini odlučila stati na kraj šuškanjima i to na svoj način. Kendall je objavila fotografiju kako uživa u čaši vina uz opis: "Ponovno vino i ja." Mnogi su to protumačili kao znak da ipak nije trudna jer sigurno ne bi ispijala vino i dalje da doista jest. Njezini fanovi, uvjerni su kako je upravo ovim potezom demantirala šuškanja o trudnoći s Bad Bunnyjem.

Što se pak veze i repera tiče, ni o njoj se ne zna mnoge. Nagađa se kako su zajedno od veljače, nakon što je članica klana Jenner-Kardashian navodno upravo s Bad Bunnyjem bila na dvostrukom spoju s Justinom i Hailey Bieber . Dva mjeseca nakon, u travnju, odlučili su da svoju vezu više neće skrivati te su snimljeni u zajedničkom izlasku na poznatom festivalu Coachella. A nedavno su snimili i zajedničku kampanju za talijanski luksuzni brend Gucci, točnije za njihovu Valigeria liniju.

Prije portorikanskog repera, manekenka je bila dvije godine u vezi s NBA zvijezdom Devinom Bookerom, a kao razlog prekida su naveli da su oboje veoma zaposleni pa si ne mogu uskladiti rasporede. Što i ne iznenađuje jer Kendall osim što i dalje nosi revije i snima kampanje od 2021. vodi svoj brend tequile, a Booker je predan svom košarkaškom timu Phoenix Sunsima.

Linker
11. travanj 2024 02:06