Prvo dijete

Kelly Osbourne nije uspjela prva objaviti spol svoje bebe, Ozzy se izlanuo

Ozzy Osbourne pohvalio se, u povjerenju, prijateljima i kako to biva, vijest se strelovito proširila društvenim mrežama.

Dizajnerica i televizijska voditeljica Kelly Osbourne čija je tjelesna transformacija prošle godine izazvala oduševljene komentare na društvenim mrežama, ponovno će proći kroz transformaciju, no ovog puta na drugačiji način. Naime, suvoditeljica podcasta "The Kelly Osbourne and Jeff Beacher Show" postat će majka. Sretnu vijest objavila je proljetos sa svojim dečkom i ocem djeteta, američkim glazbenikom Sidom Wilsonom.

Htjela je pričekati s otkrivanjem detalja, primjerice, stiže li im djevojčica ili dječak, no plan joj je pomrsio otac, britanska heavy rock legenda Ozzy Osbourne. Pohvalio se prijateljima da njegova jedinica očekuje dječaka i kako to već biva, vijest se strelovito proširila društvenim mrežama, piše Usmagazine.

"Svima je rekao prije nego što sam imala priliku išta učiniti. Ali nije važno. Tata svaki dan pjeva istu pjesmu koliko je uzbuđen zbog bebe", rekla je.

Glazbenik je, naime, prije dvije godine otkrio da ima Parkinsonovu bolest. Čini se kako mu dolazak prinove koju će mu podariti kćer, pomaže nositi se s tmurnom svakodnevicom. Ukratko, beba mu je dala ‘krila‘.

Doduše, nekadašnji frontman benda Black Sabbath već je četverostruki djed: njegov sin Jack nedavno je dobio kćer s partnericom, modnom dizajnericom Aree Gearhart dok iz bivšeg braka ima još tri djevojčice. Pa ipak, glazbenik nikad nije krio da je slab na kćer: činjenica da se Kelly skrasila, smirila, započela sretnu vezu i sada uživa u iščekivanju prvog djeteta, kao da mu je uklonila teret sa srca. Doduše, buduća mama morat će jako paziti do kraja trudnoće jer je tijekom trećeg tromjesečja dobila gestacijski dijabetes. Pod nadzorom je liječnika, čini sve što treba i nada se da će najslađe iščekivanje proći bez većih komplikacija.

Linker
24. travanj 2024 15:43