USKORO STIŽE PONOVNO

Keanu Reeves posjetio Hrvatsku: Slavni glumac bio je gost opatijskog hotela Navis

Glumac i glazbenik, koji će sa svojim bendom Dogstar u lipnju nastupiti na INmusic festivalu na zagrebačkom Jarunu, isprobao je najbolje iz gastro ponude poznatog hotela.

U luksuznom, opatijskom hotelu "Navis" sada se mogu pohvaliti da im je gost bio holivudski glumac, Keanu Reeves. Jedna od najomiljenijih zvijezda zabavljačke industrije, boravila je u bajnoj Opatiji gdje mu je, nakon što se ozlijedio na snimanju filma "Good Fortune" redatelja Aziza Ansarija, prezentirana gastronomska ponuda Primorja. Njegov vodič u gastro istraživanju najboljeg iz mora, bio je vlasnik Navisa, Krunoslav Kapetanović, piše Novi list.

Ukratko, zvijezda filmova "John Wick", franšize "Matrix" i hita "Brzina", prvi dio vikenda, petak i subotu, proveo je na Preluku, nedaleko od Rijeke. Poznato je i to da su mu se prilikom istraživanja okusa autohtone kvarnerske gastro-ponude, posebno svidjela jela od jadranske tune.

Premda je ozlijedio nogu (u hotelu se pojavio s udlagom), glumac je strastven motorist i jedva čeka ponovno se vinuti u "sedlo". Čini se da ga je interes prema moto sportu doveo i u Hrvatsku, o čemu baš nije puno govorio. Domaćini su mu rekli da su se u Preluku nekad vozile motorističke utrke, po uzoru na Monte Carlo, koje su se kasnije, 1978. preselile na novoizgrađeni automotodrom Grobnik, dok se hotel Navis nalazi na samoj nekadašnjoj prelučkoj pisti, vrlo blizu opakog "Opatijskog zavoja". Ta činjenica je prilično zainteresirala jednog od omiljenih holivudskih glumaca čija je partnerica, američka umjetnica Alexandra Grant, s kojom je prijateljuje od 2011., a u vezi su od 2019. godine, ovaj put ostala u Los Angelesu.

image

Na crvenom tepihu u travnju prošle godine, s partnericom Alexandrom Grant

ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK

Treba reći i to da je s njim su hotelu boravio filmski producent Gard Hollinger s kojim je 2011. godine osnovao američku tvrtku Arch Motorcycles. Kakvi su im planovi vezano za motoristički sport u okolici Rijeke nisu previše otkrivali, no o čemu se god radilo, boravak u Opatiji, najstarijoj hrvatskoj rivijeri, kanadsko-američkom glumcu godilo je dok se oporavlja od ozljede na setu.

image

U lipnju Dogstar s Keanu Reevesom stiže u Zagreb

GREG CHOW/SHUTTERSTOCK

Dobio je sliku o Hrvatskoj gdje ga nestrpljivo iščekujemo u lipnju ove godine. Sa svojim bendom Dogstar nastupit će na INmusic festivalu na zagrebačkom Jarunu. Fanovi su već počeli "odbrojavanje" dana do festivala koji se održava od 24. od 26. lipnja. Svi jedva čekaju "Johna Wicka" čuti kako svira i pjeva, napokon uživo.

Linker
13. travanj 2024 12:04