na odmoru

Kći Paula Walkera zabrinula fanove svojom krhkom figurom

Nedavno je otkriveno da će kći Paula Walkera krenuti njegovim stopama te će se pojaviti u najnovijem filmu iz franšize "Brzi žestoki", koji nosi naziv "Fast X"

Meadow Walker, kći tragično preminulog glumca Paula Walkera, uživa na odmoru s prijateljima u Kostariki, a na Instagramu je objavila niz spontanih fotografija koje su privukle veliku pažnju njenih pratitelja.

Na jednoj od njih pozira u jednodijelnom kupaćem kostimu u plićaku, a na drugoj je vidimo kako obilazi kamionet dok se u pozadini vide gusto zbijene palme. Brojne komentare pratitelja izazvala je njena krhka figura.

Fotografija koja je izazvala zabrinutost fanova posljednja je u nizu:

Nekoliko dana ranije Meadow je podijelila video s prijateljicom i pomorskom znanstvenicom Maggie Seidas nastalu tijekom ronjenja, kojim je promovirala organizaciju za očuvanje okoliša Innoceana te zakladu koja nosi ime njenog oca. "Vidjeli smo jednog muškog morskog psa, dvije ženke kornjače, tri muške ribe papagaja, jednu ženku ribe papagaja te jegulju koja je bila ozlijeđena", opisala je.

Nedavno je otkriveno da će kći Paula Walkera krenuti njegovim stopama te će se pojaviti u najnovijem filmu iz franšize "Brzi i žestoki", koji nosi naziv "Fast X".

Walker je poginuo 2013. u prometnoj nesreći, kad je imao samo 40 godina. U tom trenutku snimao se "Furios 7", a njegova obitelj dala je blagoslov ekipi filma da nastavi s projektom. Ranije je Michelle Rodriguez otkrila da su u produkciju posljednjeg filma iz franšize željeli uključiti Meadow. "Bez ljubavi koju su nam pružili Meadow i obitelj, bili bismo pomalo izgubljeni", rekla je i dodala da je Paulu najdraži nastavak bio upravo onaj kojeg nije uspio snimiti do kraja.

Novinari Extre su upitali Vina Diesela o Meadowinom pojavljivanju u "Fast X", a njega je to pitanje zateklo. "Hej, što je ovo? Ne smijete otkrivati sve tajne", odgovorio im je.

"Fast X" javnost bi konačno trebala vidjeti 19. svibnja.

Linker
25. travanj 2024 14:41