CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
stiže sin

Kći Ozzyja Osbournea u bolnici čeka porod, zna se i koje će ime dati bebi

Kelly Osbourne hitno je odvezena u rodilište, a njezin partner Sid Wilson s nestrpljenjem čeka dolazak njihovog sina koji će se, kako tvrde prijatelji, zvati po njemu.

Kelly Osbourne hitno je odvezena u rodilište, a njezin partner Sid Wilson s nestrpljenjem čeka dolazak njihovog sina koji će se, kako tvrde prijatelji, zvati po njemu.

Kako javljaju američki mediji, Kelly Osbourne zbog trudova je hitno je prebačeno u bolnicu gdje svaki čas čeka rođenje svog sina. Kćeri slavnog rokera Ozzyja Osbournea to će biti prvo dijete, a ponosni tata Sid Wilson, član heavy metal benda Slipknot, rekao je kako se Kelly osjeća dobro i jedva čeka vidjeti njihovu bebu. Prijatelji bliski paru tvrde da će se maleni zvati Sidney po tati.

Kelly Osbourne, koja se proslavila kao reality zvijezda obiteljskog showa The Osbournes, a kasnije se etablirala kao TV voditeljica i modna dizajnerica, godinama se poput tate borila s ovisnošću o alkoholu i raznim opijatima. Ali za razliku od tate, nakon brojnih pokušaja uspjela se izliječiti.

image

Trudna Kelly u posjetu bolesnom tati Ozzyju Osbourneu nakon operacije kralježnice

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

"Da mi je prije 365 dana netko rekao da ću biti trijezna, sretna i da ću uskoro postati mama, nasmijala bih mu se u lice. Život je doista nevjerojatan kada na njemu poradite. Hvala svima koji su me podržavali na ovom putu", napisala je prošli mjesec na svom Instagramu proslavivši prvu godišnjicu bez opijata i stimulansa.

Na Instagramu se u svibnju pohvalila i kako će postati mama što je sigurno doprinijelo da izdrži u svojoj borbi s ovisnošću, a tek sada za nju počinje novi život. I to puno sretniji, uz bebu i voljenog partnera s kojim je prijateljica više od dvadeset godina.

"Nakon 23 godine prijateljstva ne mogu vjerovati gdje smo završili! Ti si moj najbolji prijatelj, moja srodna duša i jako sam zaljubljen u tebe Sidney George Wilson!‘‘, napisala je na Instagramu za prošlo Valentinovo i tako otkrila da se njihovo prijateljstvo pretvorilo u ljubav.

Linker
26. travanj 2024 20:01