Brooke Shields s kćeri

 PROFIMEDIA.HR
kraljice reciklaže

Kći Brooke Shields, Grier Henchy na crveni tepih je došla u vintage haljini svoje mame

Istu crnu satensku haljinu bez naramenica dizajnera Richarda Tylera, glumica je nosila prije 17 godina na dobrotvornom ‘Hope Ballu‘ na Beverly Hillsu.

Istu crnu satensku haljinu bez naramenica dizajnera Richarda Tylera, glumica je nosila prije 17 godina na dobrotvornom ‘Hope Ballu‘ na Beverly Hillsu.

Malo tko je ostao ravnodušan na nedavnom proglašenju pobjednika prestižnog, godišnjeg izbora CNN Heroes 2023., kada se glumica Brooke Shields pojavila na crvenom tepihu pod ruku s 17-godišnjom kćeri Grier. Osim što joj jako nalikuje, tinejdžerica je nosila maminu otmjenu haljinu bez naramenica dizajnera Richarda Tylera. Naime, zvijezda serije "Odjednom Susan" i filma "Plava laguna" nosila je tu haljinu 2006., na gala večeri "Hope Ball", na Beverly Hillsu. Glamourozno događanje na koje je došla u pratnji drugog supruga Chrisa Henchyja, bilo je samo šest mjeseci nakon rođenja njihove mlađe kćeri Grier.

image

Brooke Shields sa suprugom 2006. na ‘Hope Ballu‘ u Beverly Hiltonu nosila je crnu satensku haljinu bez naramenica

SBM/PICTURELUX/HOLLYWOOD ARCHIVE/PROFIMEDIA

Gotovo sedamnaest godina kasnije, Grier je izrasla u djevojku kojoj mamina haljina pristaje kao da je po mjeri šivana za nju, piše Page Six. Brooke Shields nije mogla sakriti ponos pozirajući s kćeri u stilski usklađenoj slip kreaciji Ralpha Laurena. Ovo nije prvi puta da Grier posudi haljine iz mamina ormara. Isto je napravila u rujnu ove godine kad je odabrala Badgley Mischka haljinu koju je njezina majka 2008. nosila na dodjeli Emmyja.

"Primjerenija je mojim godinama, a nitko nije sretniji od mene što mlađa kći obožava moje vintage haljine koje joj, usuđujem se reći, stoje bolje nego meni", rekla je tada Brooke Shields.

image

Grier Henchy s mamom Brooke Shields, u njenoj haljini

EUROPA NEWSWIRE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Glumica je u 22 godine dugom, sretnom braku s Chrisom Henchyjem dobila je i 20-godišnju kćer Rowan. Starija kći je još 2021., na svojoj maturalnoj večeri, nosila maminu crvenu haljinu s dodjele Zlatnog globusa 1988., kada je Brooke bila nominirana za najbolju glumicu u humorističnoj seriji "Odjednom Susan".

I Rowan nalikuje mami, čija joj svečana odjeća sjajno pristaje. S obzirom na bogatu karijeru američke glumice i brojne događaje na kojima je nosila dizajnerske haljine njene kćeri su zbrinute. Još dugo neće morati razmišljati što odjenuti za svečanu prigodu.

Linker
27. travanj 2024 19:02