Kim i Kanye
 BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Divlji zapad

Kaubojka Kim: Ljubav je i za nju na selu, no to ne znači da će odustati od jednog

Uvijek stilski dotjerani do najsitnijih detalja, Kardashian-West ponovno su dokazali da ni na selo ne idu u običnim krpama, na svom ranču u Wyomingu, uživali su kao pravi kauboji stila.

Poznata po svojim oblinama i unikatnom modnom izričaju Kim Kardashian West ne prestaje iznenađivati ni kada uobičajeni glamur zamijeni seoskom idilom. Sa suprugom Kanyeom Westom i njihovo četvero djece povukla se na njihovo imanje u Wyomingu te je pokazala kako izgleda ljubav na selu na Kardashian način. Modno usklađeni Kanye i Kim pozirali su zagrljeni, sami, ali i s djecom, svojim stajlinzima opravdali su prezime West (Zapad), modno pokorivši 'Divlji zapad'.

Kim je za boravak na njihovom 14 milijuna dolara vrijednom ranču odabrala hlače na tregere u smeđoj boji, no nisu to obične 'farmerice' kakve bi većina ljudi odabrala za boravak u prirodi, na zemlji i sa životinjama. Njezin kombinezon napravljen je od PVC-a, prednji dio mu je izrezan u trokut, tako da osim što služi kao korzet, Kimine tregerice više otkrivaju, nego sakrivaju.

Nomen est omen

Široke nogavice padaju preko usklađenih smeđih cipela na visoku petu, a cijeli look zaokružila je minimalističkom frizurom i zlatnim naušnicama. Ni kauboj Kanye ne zaostaje za dragom, tako se i on obukao u sjajno, lakirano crno odijelo, a oboje su poglede zaklonili sunčanim naočalama.

Modno usklađeni i zaljubljeni potražili su mir na svom imanju, koje Kim jako voli. U intervjuu za Vogue Arabia, koji je napravio upravo Kanye, Kim je rekla da u njenoj glavi oni već žive na tom seoskom imanju.

Želi se preseliti na selo

"Vidim nas da živimo na ranču u Wyomingu te povremeno odlazimo u Palm Springs i naš dom u Los Angelesu - uz to ja postajem odvjetnica", opisala je Kim svoju idealnu budućnost.

Kim trenutno pohađa četverogodišnji pravni studij, nakon kojeg će, ako uspješno položi sve ispite, ući u odvjetničku komoru 2022.

A da se, barem što se modne priče tiče, Kim užurbano priprema za preseljenje na selo, pokazuje u posljednje vrijeme svojom odjećom. Sve češće odijeva kaubojske hlače, tipičnih motiva poput resica, ali neobične izrade - boja i materijala. A taj stil sviđa se očito i njihovoj djeci, koja su također prigrlila kaubojske detalje, barem za snimanje preslatkog obiteljskog portreta na ranču.

Pročitajte i:

Sestre Jenner na meti zbog ponašanja: Kylie tulumari do sitnih sati, Kendall optužuju da lažno maršira

Nakon deset dana šutnje, iznenadio: Kanye pokrio troškove budućeg školovanja kćerkice poginulog muškarca

Sirota mala bogatašica: Kylie Jenner na stupu srama zbog lažnog prikazivanja svog financijskog stanja

Novo normalno: Bivši Kardashianov zet dočekao rođendan s Kourtney, a onda prekinuo s djevojkom

Linker
18. travanj 2024 12:37