VOLI PLANIRATI

Katy Perry želi proširiti obitelj: Želja za još jednim djetetom jača je od svega

Katy Perry izjavila je da bi voljela imati još djece sa svojim zaručnikom Orlandom Bloomom. Inače, glumac nosi titulu velikog ‘srcolomca‘, međutim u ljubavi s pop pjevačicom mu cvjetaju ruže.

Američka pop pjevačica Katy Perry potvrdila je da želi imati još djece s glumcem Orlandom Bloomom. Naime, tijekom karantene poželjeli su dobrodošlicu svojoj prvorođenoj kćeri Daisy Dove, koja će sljedeći mjesec proslaviti drugi rođendan.

U novom intervjuu za People, 37-godišnja Katy otkrila je da se zaista nada da će uskoro proširiti obitelj.

"Ja volim planirati. Vidjet ćemo", rekla je pjevačica.

Katy se osvrnula i na rođenje svoje kćerkice: "Bilo je zaista izazovno roditi dijete tijekom pandemije jer je sve stalo osim toga. Sviđa mi se iskustvo koje sada doživljavam sa svojom kćeri."

image

Katy Perry

JENNIFER JOHNSON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Katy, Orlando i njihova kći žive u Montecitu, gdje žive i brojne druge slavne osobe. Njih su dvoje zaručeni od Valentinova 2019., kada ju je on zaprosio prstenom koji je navodno vrijedan 5 milijuna dolara.

Sljedeće je godine za Vogue India pjevačica progovorila o Orlandovom ‘duhovnom putovanju‘ i nazvala ga ‘svecem‘ pa je dodala: "On je sidro koje me drži!"

image

Katy Perry i Orlando Bloom

ACTION PRESS/SHUTTERSTOCK ACTION PRESS/SHUTTERSTOCK

Nekoliko mjeseci nakon što se Daisy rodila, Orlando je privukao pažnju kada je za Guardian priznao da Katy i on nemaju ‘dovoljno‘ seksa jer su tek dobili dijete.

Podsjetimo, Daisy je Katyino prvo dijete, ali Orlando ima sina Flynna (11) sa svojom bivšom suprugom Mirandom Kerr, koja je sada udana za suosnivača i izvršnog direktora Snap Inc., Evana Spiegela.

U međuvremenu, Katy je prethodno bila nakratko udana za Russella Branda, s kojim je imala hinduističko vjenčanje 2010. u rezervatu za tigrove u Rajasthanu. Bili su u braku samo 14 mjeseci prije nego što su se rastali 2011., a ona je rekla za 60 Minutes Australia da je njihova veza bila užasno turbulentna.

Linker
09. travanj 2024 18:55