Sklopili su pakt

Katy Perry iznenadila obećanjem koje je dala mužu: ‘Izdržala sam pet tjedana‘

Pjevačica i glumac su se dogovorilli da neće piti puna tri mjeseca, a njoj to za sada dobro ide.

Poznata pjevačica nedavno je posjetila koktel zabavu u New Yorku i tamo otkrila da je trijezna već pet tjedana. Katy Perry je dodala da je sklopila bezalkoholni pakt sa zaručnikom Orlandom Bloomom, a zarekli su se jedan drugome da neće piti alkohol tri mjeseca. "Trijezna sam već pet tjedana. Napravila sam pakt s partnerom i neću odustati", kazala je pjevačica novinarima Peoplea, na događanju s odabranim koktelima u baru Mister Paradise u New Yorku. U šali je "brisala suze" s lica, dok je govorila o svojoj apstinenciji.

Kada ju je kolega sudac iz emisije "Američki idol" Luke Bryan pitao hoće li popustiti i ipak popiti jedno piće, pop zvijezda je brzo odbila. "Ne, curo! Ne mogu posustati. Obećala sam. Tri mjeseca", referirala se na pakt sa zaručnikom. Pjevačica je i suosnivačica linije bezalkoholnih aperitiva, koje je pokrenula prošle godine.

image

Orlando Bloom i Katy Perry

PLANET/PROFIMEDIA

Perry i Bloom u vezi su od siječnja 2016., no imali su i teških perioda, prekinuli su na neko vrijeme u ožujku 2017. Pjevačica je kasnije otkrila da je u to vrijeme bila gotovo pa suicidalna. Pomirili su se i obnovili vezu kasnije te godine. Kao par prvi put su se na crvenom tepihu pojavili u rujnu 2018., a zaručili su se na Valentinovo 2019. Prvo zajedničko dijete dobili su u kolovozu 2020. djevojčicu Daisy Dove.

Iako se njihova veza činila kao jedna od stabilnijih u Hollywoodu, Bloom je nedavno iskreno progovorio o izazovima koje su morali savladati kako bi održali vezu. "Mi smo u dva vrlo različita bazena. Njezin bazen ja nužno ne razumijem, a moj bazen nije nešto što ona nužno razumije. Nekada su stvari jako, jako, jako izazovne", koristio se metaforama Orlando kako bi objasnio da oboje imaju hektične poslovne rasporede, zbog čega su često jako udaljeni, a veza im više izgleda kao da je na daljinu. To mu je najteži dio u njihovom odnosu. "Neću lagati, definitivno se borimo s emocijama i kreativnošću, ali mislim da smo oboje svjesni koliko smo blagoslovljeni što smo se povezali na način koji jesmo, a definitivno nikad nije dosadno", zaključio je u intervjuu za Flaunt magazine.

Linker
17. travanj 2024 00:08