prekid

Katie Holmes ponovo sama: Pukla ljubav s mlađahnim glazbenikom

Iako su se činili kao idealan par, očito njihova ljubav nije bila spremna za duge staze pa će glumica blagdane provesti sama sa svojom jedinicom Suri koja mamine dečke poznaje samo iz medija.

Nakon osam mjeseci veze došao je kraj ljubavi između glumice Katie Holmes i glazbenika Bobbyja Wootena III., tamak kad su se svi ponadali da je bivša supruga Toma Cruisea konačno pronašla onog pravog.

Njihova ljubavna priča započela je u travnju ove godine i od onda su ih skoro svakodnevno viđali na ulicama New Yorka kako se drže za ruke, ljube i grle. Glumica se s deset godina mlađim kompozitorom i basistom, koji je surađivao sa svim eminentnijim američkim glazbenicima, prvi put u javnosti pojavila u svibnju, na proslavi 25. obljetnice umjetničke zaklade The Moth, i to kao njegova pratnja.

image

Njezina jedina prava ljubav, kći Suri

FELIPE RAMALES/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
image

Osam mjeseci bili su nerazdvojni

BROSNYC/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Od onda su bili nerazdvojni iako ih se nikada nije moglo vidjeti u troje, s njezinom kćeri Suri. Očito brižna mama dečke drži podalje od svoje jedinice jer je prije Wootena u vezi bila s njujorškim vlasnikom restorana Emiliom Vitolom Jr, a prije njega u strastvenoj vezi s kolegom Jamiejom Foxxom i niti jedan od njih nije viđen u društvu sa Suri.

Tako će i ove blagdane Katie Holmes provesti sama sa svojom Suri koja joj je ipak najvažnija osoba u životu.

Linker
24. travanj 2024 12:38