Stopama roditelja

Katie Holmes pohvaliala se talentiranom kćeri Suri koja joj pjeva u novom filmu

Da jabuka ne pada daleko od stabla dokaz je Suri Cruise, 16-godišnja kći glumaca Katie Holmes i Toma Cruisea koja je bez sumnje naslijedila talente svojih roditelja, a vrijeme će pokazati u kojem smjeru će krenuti

Holivudska glumica Katie Holmes sve se češće hvata redateljske palice, a kada si najvažniji član filmske ekipe onda određuješ i suradnike. Za film ‘‘Alone Together‘‘ koji je upravo krenuo s prikazivanjem u američkim kinima, napisala je scenarij, glumi glavnu žensku ulogu, a kao glazbenu suradnicu odabrala je - kćer Suri. Tu informaciju otkrila je prije nekoliko dana uz komentar da za svoje projekte uvijek bira one najtalentiranije pa nije dvojila tko bi joj otpjevao obradu pjesme ‘‘Blue Moon‘‘ kojom završava film.

image

Još uvijek brzbrižna tinejdžerica Suri Cruise, polako kreće stopama slave poput svojih roditelja

ROBERT O‘NEIL/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

‘‘Suri je uistinu vrlo, vrlo talentirana pa sam ju zamolila da otpjeva tu pjesmu i ona je na moju sreću pristala. Snimila ju je bez moje asistencije, jednostavno sam ju pustila da radi po svome", kazala je Holmes te otkrila da im to nije prva zajednička suradnja. Suri Cruise pjevala je i za film ‘‘Rare Objects‘‘ koji je glumica režirala prošle jeseni i trenutno se nalazi u fazi postprodukcije.

image

Kati Holmes za partnera u filmu ‘Alone Together‘ odabrala je britanskog glumca Jim Sturgessa

IMP FEATURES/IMP FEATURES/PROFIMEDIA

Dok se Suri zabavlja sudjelujući u maminim projektima, o pjevačkoj karijeri još uvijek ne razmišlja. "Osim toga, ona je 16-godišnja klinka koja još ide u srednju školu i druge stvari su joj na pameti", kazala je Katie Holmes smijući se. I dok ponosno hvali glazbeni talent svoje kćeri ne spominje njezinu želju prema glumi. No glumica je svoju kćer odgajala daleko od svjetla reflektora, priuštivši joj bezbrižno djetinjstvo kakvo imaju i njezine prijateljice pa glumu možda gleda samo kao neki posao kojim se bavi njezina mama. Doduše i slavni tata Tom Cruise koji od rastave s Katie Holmes niti jednom nije viđen sa svojom kćeri pa nije na nju mogao niti utjecati. No nema sumnje da je Suri nasljedila talente svojih roditelja, a vrijeme će pokazati u kojem pravcu će krenuti.

Linker
20. travanj 2024 05:40