RONALD GORSIC
vatrena navijačica

Kate Beckinsale nakon hrvatskog poraza: ‘Odustajem od svega vezanog uz nogomet‘

Britanska glumica koja u Zagrebu već dva mjeseca snima film Canary Black, saživjela se s domaćinima i postala vatrena navijačica hrvatske reprezentacije.

Britanska glumica koja u Zagrebu već dva mjeseca snima film Canary Black, saživjela se s domaćinima i postala vatrena navijačica hrvatske reprezentacije.

Britanska glumica Kate Beckinsale koja već dva mjeseca u Zagrebu snima akcijski film Canary Black, ostala je razočarana zbog poraza hrvatske reprezentacije od Argentine. Glumica se pokazala kao srčana nogometna navijačica, koja je jednakom strašću bodrila englesku kao i hrvatsku reprezentaciju.

Razočarana nakon sinoćnjeg poraza Vatrenih oglasila se i na svom Instagramu uz zanimljivi video koji nema veze s niti jednom utakmicom sa Svjetskog prvenstva.

‘‘Sada kada su i Engleska i Hrvatska vani, odustajem od svega vezanog uz nogomet, osim od pokušaja da razumijem ovaj manevar", napisala je.

Tu je poruku objavila uz dvije godine stari video u kojem kapetan škotskog nogometnog kluba Norwicha Grant Hanley izvodi čudan manevar nad suigrače Kennyjem McLeanom.

Nije poznato je li taj video tek sada vidjela ili je to njezin komentar na čudno suđenje sinoćnje utakmice, no činjenica je da je porazom vatrenih jednako razočarana kao i svi hrvatski navijači.

Svaku našu utakmicu gledala je u hrvatskom dresu i uvijek je bila u društvu hrvatskog dijela filmske ekipe koji su potvrdili da je uistinu vatrena navijačica.

"Ja sam Engleskinja i očito je da navijam za Englesku, ali sada snimamo u Hrvatskoj i ovdje je ekipa sjajna pa podržavamo jedni druge i to je je*eno super. Čestitam, Hrvati, vaša Kate Beckinsalović", objavila je na Instagramu nakon pobjede hrvatske reprezentacije nad Brazilom.

Linker
28. travanj 2024 03:32