U Superstaru

Kao prava diva! Severina mamila poglede u skulpturalnoj haljini dizajnera kojeg obožava i Beyoncé

Pjevačica iz emisije u emisiju privlači pozornost svojim outfitima, a zbog izdanja u drugoj emisiji uživo glazbenog spektakla Superstar pobrala je samo komplimente.

U drugoj emisiji uživo RTL-ova glazbenog megaspektakla Superstar pažnju gledatelja ponovno je ukrala Severina. Splitska pjevačica zablistala je u zanosnoj ljubičastoj mrežastoj haljini sa svjetlucavim detaljima koja je dodatno naglasila njezinu besprijekornu liniju.

Cijeli outfit podigle su crne dugačke rukavice s velikim sjajnim crnim cvjetovima i naušnice koje su cijeloj kombinaciji dale još veću dozu elegancije, profinjenosti i luksuza. Haljinu zbog koje je Severina privukla brojne poglede potpisuje David Koma, 38-godišnji gruzijski modni dizajner koji od 2003. godine živi i radi u Londonu.

Koma je 2009. godine osnovao svoju istoimenu luksuznu modnu marku ženske odjeće i od tada svoje kolekcije prikazuje na Londonskom tjednu mode. Dizajner je preko noći stekao golemu popularnost i to nakon što su u njegovim kreacijama osvanule slavne pjevačice - Beyoncé i Cheryl Cole. Iako je David svojedobno pobijedio na natjecanju Vauxhall Fashion Scout, svoju slavu duguje MTV Europe Music Awardsu gdje je njegovu ‘industrial chic‘ kreaciju prvo odjenula Beyonce, a u sličnoj se haljini pojavila i Cheryl u britanskom televizijskom showu X Factor. Koma je osmislio i kostim za Beyoncéinu svjetsku turneju ‘Renaissance World Tour‘. Kroz godine je ovaj dizajner postao sinonim za ultra oblikovanu siluetu tijela, stvarajući skulpturalne statement haljine koja svaku ženu, baš kao i Severinu, pretvara u pravu divu.

image

Zanosna ljubičasta haljina sa svjetlucavim detaljima dodatno je naglasila Severininu besprijekornu liniju

RTL

Iako elegantne kombinacije glazbenica često kombinira s punđom, ovog puta odlučila je raspustiti svoju kosu u mekane valove. Za frizuru se pobrinuo Martin Posavec, za decentan make up Dajana Pajkić, dok je stajling osmislila Severinina stilistica Katija Šimundić.

Finalan rezultat oduševio je pjevačicu koja se ovim izdanjem pohvalila i na društvenim mrežama uz stihove svoje pjesme. "Haljinicu boje lila. Ja sam, dušo, oblačila kad sam išla na Superstar", napisala je domišljato glazbenica u opisu objave ispod koje su se odmah počeli nizati komplimenti na račun Severininog stajlinga.

Linker
24. travanj 2024 01:48