nema ni seksa

Kanye West u novom ekstremu: Mjesec dana neće progovoriti ni riječ, ali ni seksati se

S obzirom na to da svako malo ima neke ispade, ‘verbalni post‘ dobro će mu doći.

Nakon što je izgubio mnoge suradnje i čak dvije milijarde dolara zbog antisemitskih ispada i govora mržnje, reper Kanye West odlučio je za još jedan radikalan potez.

Na Twitteru je objavio da uzima "verbalni post" u sklopu 30-dnevnog čišćenja, što podrazumijeva i odluku da neće s ikim razgovarati tijekom tog razdoblja.

"Idem na 30-dnevno čišćenje. Verbalni post. Bez alkohola. Bez filmova za odrasle. Bez seksa. Ne razgovaram ni s kim mjesec dana. Amen. Ali moj Twitter će i dalje ‘svijetliti‘", napisao je West.

Ali nakon nekoliko minuta, reper je objavio još jedan tweet: "Malo mi se spava, ali obećavam da će od sutra biti samo govor ljubavi".

Kanye je prošlog mjeseca bio suspendiran s Twittera nakon što je objavio antisemitski tweet, no novi vlasnik Twittera Elon Musk potvrdio je prošli tjedan da je reperov račun opet aktivan. West je zbog ponašanja suočen s gubitkom unosnih komercijalnih poslovnih veza s Adidasom i Gapom.

image

Kanye West

ERIK PENDZICH/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Izgubio sam dvije milijarde dolara u jednom danu. I još sam živ. Ovo je ljubavni govor. Još uvijek vas volim. Bog vas još uvijek voli. Novac nije ono što sam ja. Ono što jesam su ljudi", stoji u objavi u kojoj se proziva Emanuela Arija, izvršnog direktora zabavne tvrtke Endeavour, koji je pozvao tvrtke da prekinu veze s reperom.

Adidas je najavio da će prekinuti i proizvodnju linije "Yeezy", dizajnirano u suradnji s Westom, te zaustaviti sva plaćanja Yeu i njegovim tvrtkama. S Westom je prekinula suradnju i modna kuća Balenciaga rekavši da "više nema nikakvu vezu s njima niti ikakve planove za buduće projekte vezane uz tog umjetnika".

Linker
20. travanj 2024 05:38