Čekao je i dočekao

Kanye West slavi zbog prekida Kim i Petea, objavio i osmrtnicu

Zluradi napad na sad već bivšeg dečka Kim Kardashian nije mu neka utjeha jer mu se bivša ne želi vratiti, iako imaju četvero djece.

Nije trebalo dugo čekati na reakciju glazbenog mogula Kanyea Westa, bivšeg supruga Kim Kardashian nakon njenog prošlotjednog raskida veze s komičarem Peteom Davidsonom. Reper koji je promijenio ime u Ye očekivano se naslađuje i ruga donedavno sretnom paru. Na svom Instagram profilu podijelio screenshot The New York Timesa s lažnom viješću da je komičar "mrtav". Kanye svojoj objavi nije dodao opis, a ona je trenutno glavna vijest na njegovom profilu.

Otkako su Kim i Pete prohodali prije devet mjeseci, nakon njezinog gostovanja u showu "Saturday night live" i poljupca pred kamerama, Kayne ih je verbalno maltretirao. Nije mogao podnijeti činjenicu da su sretni i odlično se zabavljaju, premda je nakon raspada braka s Kim bio u vezi s top modelom Irinom Shayk i glumicom Julijom Fox, a do lipnja ove godine izlazio je s ‘kopijom‘ svoje bivše supruge, Chaney Jones.

image

Usamljeni Kanye West

SPOT/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

No, manekenka je u lipnju ove godine navodno pobjegla od njega i izbrisala svaki Kanyeov trag sa svog Instagrama, osebujni mogul otad je, čini se, soler. Odnedavno su samci i Pete Davidson te Kim Kardashian.

image
BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Njihov raskid je bio prijateljski, koliko je to s obzirom na situaciju moguće, a presudili su im različiti prioriteti. Prekid navodno nema veze s njenim eventualnim povratkom Kanyeu. Pomirba za Kim zasad nije ni teoretska opcija premda imaju četvero djece.

Linker
19. travanj 2024 05:40