Neobičan odabir

Kanye West s novom djevojkom šokirao stylingom na nedjeljnoj misi

Slavni reper i modni dizajner, svaku svoju djevojku oblači po vlastitom ukusu, a ovaj put je stvarno pretjerao jer su mnogi komentirali da se par odjenuo kao za Noć vještica, a ne za odlazak u crkvu.

"Jako je teško gledati nekoga koga ste stvarno voljeli i s kim imate djecu da je postao toliko drugačija osoba od one koju ste poznavali. Ponekad mislim da bi trebao dotaknuti samo dno da shvati koliko je u problemu, ali to je samo njegov život", kazala je nedavno Kim Kardashian za svog bivšeg supruga Kanyea Westa koji je prestaje šokirati svojim bizarnim ponašanjem i napadima na bivšu obitelj.

Ovih dana glazbenik je viđen s novom djevojkom Biancom Censori u zaista neobičnom izdanju. Na nedjeljnu misu stigli su odjeveni kao za maskenbal ili noć vještica. On bos u majci sa širokim ramenima i velikim natpisom ‘police‘ na leđima u kojoj hoda danima, a ona u uskoj crnoj haljini s neobičnim pokrivalom za glavu s mrežom i obodom koji joj je padao oko ramena. Nema sumnje da su to njegove kreacije, samo čudi da se 27- godišnja Bianca prepustila njegovom ludilu. Zapravo možda i ne čudi jer je ona po struci arhitektica i glavna dizajnerica njegovog modnog brenda Yeezy.

image

Kanye ‘Ye‘ West i ‘supruga‘ Bianca Censori u neobičnom izdanju za misu

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Par je u vezi od siječnja, a ona je u jednom tik tok videu dala naslutiti i da su se vjenčali. No u ovom slučaju teško je doći do istine jer slavnom reperu je dijagnosticiran bipolarni poremećaj kao i manična depresija koju posljednjih godina teško drži pod kontrolom.

image
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

‘‘Iz dana u dan sam bila uz njega i govorila bit će sve OK,daj mu još jednu priliku, ali više nisam imala energije.‘‘, kazala je Kim Kardashian o borbi s njegovim poremećajima. Možda njegova nova družica nije ni svjesna s kakvim se problematičnim tipom spetljala, no očito on zna biti dovoljno šarmantan da njegove bolesti padnu u drugi plan. A i Kim Kardashian navodno je sretna što je Kanye, koji se sada zove Ye, pronašao sreću s drugom u nadi da ga unormali kako bi se i njihov narušeni odnos popravio.

Linker
16. travanj 2024 09:39