BIZARNA OBJAVA

Kanye Britancima: ‘Znam kako vam je, i ja sam izgubio svoju kraljicu‘

Fanovi su uvjereni da je Kanye u objavi mislio na Kim, koja mu je bila u mislima i početkom tjedna, kada je na story objavio njezinu fotografiju u glamuroznom srebrnom stylingu.

Britanci još uvijek oplakuju odlazak voljene kraljice Elizabete II., a kontroverzni reper Kanye West odlučio im je izraziti sućut na sebi svojstven način. U bizarnoj objavi na društvenim mrežama Kanye se osvrnuo na kraljičinu smrt, istovremeno dajući do znanja da i dalje nije prebolio svoju bivšu suprugu, reality zvijezdu Kim Kardashian.

Nakon što je tjednima na svom Instagram profilu "bombardirao" Kardashianku optužbama na račun njezinih roditeljskih metoda, Kanye se upustio u "rat" s Adidasom, optužujući brend da je ukrao dizajn njegovih Yeezy tenisica.

image

Kanye ne krije kako nije prebolio Kim

MEHDI TAAMALLAH/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK MEHDI TAAMALLAH/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

Međutim, nedavno je obrisao sve objave te je njegov Instagram profil trenutačno potpuno prazan. Ipak, i dalje neumorno objavljuje neobične Instagram Storyje, a u nedjelju ga je, čini se, inspiriralo žalovanje Britanaca za kraljicom.

"London, znam kako se osjećate. I ja sam izgubio svoju kraljicu", napisao je reper na jednostavnoj crnoj pozadini.

Fanovi su uvjereni kako se Kanye u objavi prisjećao Kim, koja mu je bila u mislima i početkom tjedna, kada je na Story objavio njezinu fotografiju u glamuroznom srebrnom stylingu.

image

Reality zvijezda je u veljači podnijela zajtjev za razvod

PA IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA PA IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Podsjećamo, Kim je u veljači prošle godine podnijela zahtjev za razvod od Westa. U međuvremenu je započela romansu s komičarom Peteom Davidsonom, no njihova je veza opstala samo devet mjeseci. Kanyea su od razlaza s Kim povezivali s desetak različitih djevojaka, ali niti jedna od tih romansi nije potrajala.

Linker
12. travanj 2024 23:13