Super Bowl

Kakvo iznenađenje! Rihanna otkrila da čeka drugo dijete nastupom na najgledanijem poluvremenu

Glazbenica s Barbadosa na prestižnom nastupu u poluvremenu finala Super Bowla pokazala je trudnički trbuh, a sretne vijesti je nakon nastupa potvrdio i njezin glasnogovornik.

Nakon pet godina pauze Rihanna je održala nastup uživo i to na čuvenom poluvremenu Super Bowla. Otkako je najavila da će nastupiti na tom najgledanijem sportskom događanju, njeni obožavatelji nagađali su kako i čime će ih Riri iznenaditi. Na pozornici se pojavila u crvenom od glave do pete, a čim je krenula pjevati nježno je dodirnula trudnički trbuščić koji je djelomično sakrila kombinezonom. Nasmijana i dobro raspoložena Rihanna tako je otkrila da ona i njen partner ASAP Rocky čekaju svoje drugo dijete.

image
TIMOTHY A. CLARY/AFP/PROFIMEDIA
image

Na pozornicu je izašla i s velikim plaštom

ANGELA WEISS AFP
image
TIMOTHY A. CLARY AFP

Sretne vijesti potvrdili su i njezini predstavnici za The Hollywood Reporter. Par je dobio sinčića, za kojeg se još ne zna ime, u svibnju 2021. Nakon što je otkrila da je i drugi put trudna, People je iz svojih izvora saznao da je pjevačica "uzbuđena što će postati majka i ne može biti sretnija".

image

Nastup je trajao 13 minuta

TIMOTHY A. CLARY AFP

Nastup, na kojem nije imala goste kao što je to bilo uobičajeno posljednjih godina, je trajao 13 minuta, a tijekom njega je zapjevala neke od svojih najvećih hitova. Započela je pjesmom "B*tch Better Have My Money", a nastavila pjesmama i hitovima kao što su "Where Have You Been", "Run This World", "We Found Love", "Rude Boy", "Umbrella".

image

Nastup je trajao 13 minuta

TIMOTHY A. CLARY AFP

Cijelo vrijeme ju je pratila skupina plesača odjevena od glave do pete u bijelo. Kraj nastupa obilježio je vatromet, a Rihanna je otpjevala svoj hit "Diamonds".

Linker
24. travanj 2024 22:21