PREPOZNAJETE LI GA?

Kakva transformacija: Slavni glumac je zbog nove uloge potpuno promijenio izgled

Biografski film "Ferrari" o legendarnom talijanskom automobilskom mogulu Enzu Ferrariju trenutačno se snima u Modeni, a u glavnoj ulozi je poznati holivudski glumac.

Glumac Adam Driver potpuno je neprepoznatljiv na fotografijama sa snimanja svog novog filma "Ferrari" u talijanskom gradu Modeni. Driver igra glavnu ulogu u biografskom filmu Michaela Manna o Enzu Ferrariju, talijanskom tajkunu i osnivaču automobilske tvrtke Ferrari.

Na fotkama sa seta nema ni traga holivudskom ljepotanu isklesanog torza kojeg smo posljednjih mjeseci mogli vidjeti u kampanji za Burberryjev parfem "Hero". Naime, zbog uloge Enza Adam je postao sijed, a na setu je nosio sivo odijelo i sunčane naočale tipične za slavnog automobilskog mogula.

image

Adam na snimanju filma "Ferrari"

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Prošle godine smo ga gledali u ulozi drugog slavnog Talijana, Maurizija Guccija u kinohitu "Kuća Gucci", te je dokazao kako je talijanski naglasak odlično savladao.

Njegov novi film se zasniva na knjizi "Enzo Ferrari - čovjek i stroj‘, a prati uspone i padove s kojima se vlasnik najuspješnijeg tima u utrkama suočavao dok je osvajao svijet brzih automobila.

image

Postao je zaštitno lice Burberryja

LUCA CARLINO/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Bivši vozač utrka Ferrari je u krizi. Bankrot vreba tvrtku koju su on i njegova supruga Laura izgradili iz ničega prije 10 godina. Njihov buran brak bori se sa žalovanjem za jednim sinom i priznanjem drugog. On se odlučuje suprotstaviti svojim gubicima bacanjem kocke na jednoj utrci - 1000 milja po Italiji, kultni Mille Miglia" stoji u sinopsisu filma prema Entertainment Weeklyju.

U filmu "Ferrari" uz Adama će se pojaviti mnoga velika holivudska imena poput Shailene Woodley, Patricka Dempseyja, Jacka O’Connella, Sarah Gadon i Gabriela Leonea.

Linker
16. travanj 2024 07:48