VOJKO BASIC CROPIX
EMOTIVNA ČESTITKA

‘Kakva predivna žena!‘ Danijela Dvornik objavila fotografiju svoje majke povodom rođendana

S majkom Žarkom Danijela dijeli horoskopski znak, a opisuje ju kao "ženu-zmaja" neiscrpne energije.

S majkom Žarkom Danijela dijeli horoskopski znak, a opisuje ju kao "ženu-zmaja" neiscrpne energije.

Udovica kralja funka Dine Dvornika, Danijela Dvornik idućeg će tjedna navršiti 55 godina, dok danas rođendan slavi njezina majka Žarka Kuljiš. Danijela je tim povodom objavila majčinu fotografiju na društvenim mrežama, posvetivši joj emotivnu čestitku.

"Danas joj je rođendan. Pssst. Ne smijem reći koji jer će me zadaviti. To je isto vodenjak. Osjetljivo je to. Ali inače, to je žena-zmaj, neiscrpna energija, ona kad padne, osim što se sve zatrese, podigne se gospodski i još uspravnije. Želim joj još puno sretnih rođendana", napisala je, a lijepim željama ubrzo su se pridružili i njezini pratitelji.

"Čestitke za mamu! Dama i predivna žena!", glasio je jedan od komentara.

S obzirom na to da sa svojom majkom dijeli horoskopski znak, Danijela je upitala svoje pratitelje kakva su njihova iskustva s vodenjacima. "Nekad je super s njima, a nekad ultra teško", smatrala je jedna od pratiteljica, a Danijela se složila s njom. "Ja sam vodenjak i mama mi je vodenjak, tako da razumijem!", poručila je.

Iako rijetko pokazuje svoju majku na društvenim mrežama, Dvornik ne krije koliko je bliska s njom. Jednom je prilikom otkrila kako izgleda kada se susretnu "tri generacije jakih žena" - Žarka, Ella i Danijela.

"Svaka u svom filmu a opet imamo toliko zajedničkog, brbljamo, komentiramo jedna drugu i u isto vrijeme ‘varimo‘ od smijeha. Ella nas stišava dok pričamo a nas dvije smo naravno, dalmatinski glasne i načuđavamo se njenom manjku nerazumijevanja našeg bučnog temperamenta", našalila se na Instagramu.

Linker
28. travanj 2024 17:15