dobri geni

Kakva mama, takva kći! Slavna voditeljica fotografijom napravila pomutnju na internetu

Povezanost koju dijele mnoge majke i kćeri je nešto posebno, a takve su i Amanda Holden i njezina kći Alexa koja se u mnogo toga uvrgla na majku.

Radijska voditeljica i članica žirija u britanskoj verziji ‘‘Supertalenta‘‘ Amanda Holden jedno je od omiljenih lica u Velikoj Britaniji. Osim što gotovo svakog dana osvaja svojim odličnim modnim kombinacijama, koje ne promaknu oku pažljivih londonskih fotografa, Amanda redovito zabavlja pratitelje na društvenim mrežama.

Na Instagramu je tako izazvala pravu pomutnju, objavivši fotografiju na kojoj pozira sa 16-godišnjom kćeri Alexom koju Amandini fanovi nazivaju njezinom mini verzijom. Mama i kći pozirale su na brodu u ljetnim outfitima, a pogled su skrivale iza velikih sunčanih naočala.

"Ja i moja mala", napisala je Amanda ispod fotografije, a pratitelji su je zasuli komplimentima poput "Tako brzo raste, zadivljujuća fotka", dok su drugi poručili da Alexa izgleda kao Amandina dvojnica te za njih dvije definitivno vrijedi ona "kakva majka, takva kći".

Amanda i njezina obitelj trenutno su na zasluženom godišnjem odmoru u Grčkoj - osim Alexe, Amanda i njezin suprug, producent Chris Hughes, imaju još 10-godišnju kćer Hollie. Par se vjenčao 2008. u Babington Houseu u Somersetu, dvije godine nakon što su dobili svoje prvo dijete.

Amanda, koja je svoju karijeru započela kao glumica, prije Chrisa je od 1995. do 2003. godine bila udana za engleskog televizijskog voditelja Les Dennisa.

Voditeljica je nedavno hrabro je progovorila o traumatičnom iskustvu koje je doživjela prije devet godina. Naime, njezin sin Theo preminuo je dok je još bio u njezinoj maternici. "Probudila sam se i bilo mi je čudno kako nisam osjetila niti jedan njegov udarac tijekom noći jer je inače prilično aktivan. Pokušala sam napraviti sve što su mi ranije savjetovali, ali nije se micao. No, nisam paničarila", prisjetila se Amanda u emisiji "Dear NHS Superstars".

"Jedna od liječnica rekla je drugoj da provjeri što se događa jer ne čuje otkucaje. Tada sam začula neko čudno vrištanje. Nisam bila ni svjesna da to ja vrištim. Bizarno. Nisam se mogla kontrolirati, mislila sam da neka druga osoba stvara buku. Svi oko mene su me držali i tješili. U potpunosti sam zaboravila da ću ipak morati roditi to dijete", ispričala je voditeljica koja je kao uspomenu na sina dobila otiske njegovih stopala, pramen kose i dekicu u koju su ga zamotali.

Linker
20. travanj 2024 15:58