ispraćaj godine

Kako su poznati čekali Novu: Franka i Vedran ostali kod kuće, a Ida Prester završila na hitnoj

Među onima koji su čekali s najbližima u kućnoj atmosferi bili su pjevačica Franka Batelić i bivši hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka.

Oprostili smo se od stare 2022. i dočekali smo novu 2023. godinu, neki na dobrom tulumu, drugi na gradskom trgu, a treći u kućnoj atmosferi. Sudeći po fotografijama koje su podijelili na društvenim mrežama, za neku od te tri opcije odlučili su se i poznati Hrvati.

Među onima koji su čekali s najbližima u kućnoj atmosferi bili su pjevačica Franka Batelić i bivši hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka. Njih su se dvoje sa starom godinom pozdravili u njenom rodnom Rapcu.

"Da zgužvani i umorni pozdravimo Staru i nazdravimo Novoj ispred nas između skidanja temperature Viktoru i uspavljivanja Grete.. Svima vam želim ljubavi i zdravlja, sve ostalo se nekako samo posloži", poručila je Franka pored fotografije na kojoj ona i suprug nazdravljaju na kauču.

Oproštaj od stare godine bio je dramatičan za Idu Prester. Ona je sinoć nastupala u Šibeniku prije Roisin Murphy, a sudeći po njenoj objavi, prije koncerta prošla je pravu dramu.

"Ove su mi dame spasile zivot danas. Evo i zadnja tura inhalacija, sat pred koncert. Hitna ORL služba u Šibeniku. Glas mi je pukao nakon preboljele viroze, izmoždena sam, pokrpale su me vrhunski. Dežurne su do jutra, pa da i njima donesemo malo kolača i čestitamo Novu godinu", napisala je.

Ida je unatoč svemu sinoć uspješno odradila koncert u Šibeniku.

image

Ida Prester

NIKSA STIPANICEV CROPIX

Nova je godina bila radna i za našu glazbenu divu Ninu Badrić, koja je nastupala u Puli. Za nastup je izabrala upečatljivi crveni kombinezon, a otkrila je da je u 2023. uplesala.

"I šljokice i zvjezdice i crveno i srebrno i zlatno i još odojka da maznem pa da mogu reći….bring it on 2023!", poručila je.

Novu godinu zajedno su u Istri dočekale Nataša Janjić Medančić i Larisa Lipovac Navojec s partnerima i prijateljicama.

"Da se okupljamo slobodno, grlimo, smijemo i volimo! Da na broju i zdravi prođemo i ovu. Ne treba više… a za sve ostalo, tu su euri. Sretna vam 2023.", poručila je Nataša.

"Ovaj kraj godine baš oceanski, borba s temperaturom koja nije padala zadnjih dana, infuzija koja me vratila u život i tako…

Pluća napravila preokret planova. Nek 2023, donese puno zdravlja svimaaa, ljubavi, strpljivosti, skromnosti, sreće, želja, ljepote…pjesme I mira. Sretna 2023.", opisala je i zaželjela glumica Ornela Vištica.

Linker
25. travanj 2024 21:39