Glumačka karijera

Kaia Gerber otkrila koje legende želi glumiti, ali i najvažniji savjet koji joj je dala mama

Uz modnu gradi i filmsku karijeru, a sada je kći legendarnog supermodela otkrila kakvu bi ulogu htjela odigrati.

Rođena u obitelji supermodela, uspješno je nastavila obiteljsku tradiciju. Kaia Gerber slika je i prilika svoje slavne majke Cindy Crawford, jedne od originalnih supermodela. Osim mame, i njen tata Randee Gerber u mladosti se bavio modelingom, prije nego je postao uspješan biznismen. Mlada Kaia tim je svijetom okružena od malih nogu, no ono što ova 21-godišnjakinja pokušava izgraditi je i filmska karijera.

Kaia iza sebe ima nekoliko uloga, a posebno se istaknula u seriji "American Horror Stories". Dečko joj je mladi talentirani glumac Austin Butler, nominiran za Oscara za svoj portret legendarnog Elvisa Presleya u biopicu o velikom glazbeniku. Sada je Kaia otkrila da se i ona vidi u nekom biopicu.

image

Cindy Crawford i Kaia Gerber

VEEREN -CHRISTOPHE CLOVIS/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

U razgovoru za magazin Elle otkrila je da bi voljela utjeloviti legendarnu glazbenicu i pjesnikinju Patti Smith. Na pitanje koju junakinju književnosti bi htjela utjeloviti na ekranu, nije puno dvojila.

"Patti Smith i njen ‘Just Kids‘ potpuno su mi promijenili život. I Joan Didion. Pročitala sam sve što je ikad napisala. Gledala sam njen dokumentarac milijun puta. Ima jedan njen citat koji je zaista odjeknuo u meni, o tome da želiš saznati gdje je bol. Kroz nju sam shvatila da se ne bježi od svojih osjećaja", kazala je Kaia.

I Smith i Didon napisale su mnogo biografskih radova, a memoari "Just Kids", koje je Kaia spomenula govore o vezi autorice i fotografa Roberta Mapplethorpea. Tada je razgovor došao i do toga bi li Gerber htjela nešto i sama napisati?

"Da, imam kolekciju različitih eseja i stvari koje sam napisala. Nisu previše narativne i uglavnom su o osjećajima, ali pregledavala sam ih neki dan, i jednostavno sam bila kao: ‘Ne znam što ću napraviti s ovime, ali sam zahvalna što ih imam", kazala je Kaia.

image

Kaia Gerber često ističe da voli pisanje i miran život

SNORLAX/MEGA/THE MEGA AGENCY

U istom razgovor otkrila je koje je savjete o poslu dobila od mame Cindy. Među uobičajenima koje se tiču dobre radne etike - budi točna, nauči imena svih ljudi na setu ili budi zahvalna što si tamo, jer ako nisi ima mnogo onih koji bi bili - dala joj je još jedan doista zlata vrijedan.

"Rekla mi je još jednu stvar: ‘Voljela bih da sam zapisala više stvari‘. Jer misliš da ćeš se sjećati svih nevjerojatnih trenutaka zauvijek, ali jednog dana, teško se prisjetiti koje je to uopće snimanje bilo, gdje se dogodilo i kada. I tako sam ja zapisivala, vodila sam dnevnik", otkrila je Kaia.

Linker
23. travanj 2024 05:46