ERIK PENDZICH/SHUTTERSTOCK
KAO SVE DRUGE MAME

Kaia Gerber o odnosu sa slavnom mamom Cindy: "Voli me sramotiti"

Iako se često zajedno pojavljuju na eventima, slavna mama i kći rijetko govore o svom odnosu. Sada je Kaia otkrila kako se slažu i priznala da je Cindy baš kao sve druge mame.

Iako se često zajedno pojavljuju na eventima, slavna mama i kći rijetko govore o svom odnosu. Sada je Kaia otkrila kako se slažu i priznala da je Cindy baš kao sve druge mame.

Baš kao i njezina slavna mama, Kaia Gerber gradi uspješnu karijeru kao model: u posao je ušla sa samo 16 godina, iza sebe ima revije za najluksuznije modne kuće među kojima su Versace, Chanel i Valentino, ambasadorica je brojnih brendova, a 2018. je proglašena modelom godine na dodjeli British Fashion Awards. Do svoje 22 godine postigla je mnogo više od drugih modela, a za to je sigurno zaslužno i to što su joj roditelji oboje iz svijeta modelinga - Radne Gerber i Cindy Crawford. I dok se s ocem rijetko pojavljuje u javnosti i na eventima, Cindy - jedna od originalnih supermodela - redovito joj je pratnja pa njih dvije teško mogu izbjeći brojne usporedbe. Doduše, to ih ne smeta jer imaju odličan odnos, kako je otkrila Kaia za People na nedavnom eventu.

image
ERIK PENDZICH/SHUTTERSTOCK

"Izgradile smo čvrst odnos i prijateljstvo, a unazad nekoliko godina se i dobro zabavljamo", izjavila je 22-godišnja manekenka te dodala kako obje vole čitati knjige i gledati kazališne predstave. Doduše, Kaia je priznala da je Cindy, baš poput svake majke - voli povremeno osramotiti.

"Ona je jako cool, ali uživa u tome da me osramoti. S jedne strane mi nije drago, ali s druge me to drži prizemljenom", ispričala je kroz smijeh Kaia koja s mamom ima i brojne poslovne suradnje.

image
KRISTINA BUMPHREY/SHUTTERSTOCK KRISTINA BUMPHREY/SHUTTERSTOCK

Naime, njih dvije su, između ostalog, 2020. zajedno snimile kampanju za švicarski brend satova Omega. Cindy je njihova najdugovječnija ambasadorica jer s njima surađuje više od dvadeset godina, a sada se "obiteljskoj tradiciji" pridružila i Kaia.

"Kada radim s njom, nemam osjećaj da radim sa svojim djetetom. Isto mi je kao da radim s bilo kojim drugim modelom, osjećam se kao da radim s profesionalcem", komentirala je Cindy njihovu suradnju.

I baš kao i Cindy, Kaia osim na modeling želi svoju karijeru proširiti i na glumu pa tako iza sebe, između ostalog, ima film "Bottoms" te seriju "Mrs. American Pie", a glumački svijet dodatno je privlači i zbog ljubavi - od kraja 2021. u vezi je s glumcem Austinom Butlerom, najpoznatijem po ulozi Elvisa Presleyja u biografskom filmu Baza Luhrmanna "Elvis".

Linker
28. travanj 2024 07:40