PROFIMEDIA
KOMENTAR

Kad te muškarac prevari - ostani uz njega?

Unatoč tome što je Christian Horner slao lascivne poruke drugoj ženi, bivša spajsica Geri Halliwell svoga supruga nagradila je poljupcem na utrci Formule 1 - kao da se ništa nije desilo. Je li riječ o smišljenoj taktici ili je naprosto preuzela narativ iz pjesme Tammy Wynette "Stand by your man"?

Unatoč tome što je Christian Horner slao lascivne poruke drugoj ženi, bivša spajsica Geri Halliwell svoga supruga nagradila je poljupcem na utrci Formule 1 - kao da se ništa nije desilo. Je li riječ o smišljenoj taktici ili je naprosto preuzela narativ iz pjesme Tammy Wynette "Stand by your man"?

Ponekad je teško biti žena. Svu svoju ljubav dati samo jednom muškarcu. Tako je pjevala Tammy Wynette. Kako ono ide ostatak pjesme? On će se provoditi... Ti ćeš mu oprostiti, jer na kraju on je samo muškarac. Ovi stihovi nikada nisu bili istinitiji, pogotovo za brojne slavne supruge za koje je Wynettin hit iz 1968., "Stand by your man" postao mantra, ako ne i zvijezda vodilja. Možda je najbolji primjer Geri Halliwell, poznatija kao Ginger Spice, žena koja je svojedobno zaskočila princa Charlesa na crvenom tepihu, poljubila ga u obraz i rekla mu: Jako ste seksi. Za vikend je bivša spajsica snimljena na Velikoj nagradi Bahreina kako se privija uza svog ‘problematičnog‘ supruga Christiana Hornera, šefa momčadi Red Bull.

image

Christian i Geri Horner okruženi fotografima

JAKUB PORZYCKI/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK JAKUB PORZYCKI/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

Iako je oslobođen optužbi za neprimjereno ponašanje prema svojoj kolegici, prošlog tjedna su isplivale poruke koje joj je navodno slao, pa bi čovjek pomislio da im je brak u krizi. No ispada da je Geri slušala Tammynu pjesmu i odlučila slijediti neke poruke. Prva i najvažnija je maženje. Možda je Christian Horner slao neprimjerene poruke svojoj kolegici sljedećeg sadržaja:
Horner: Sjećaš li se kad smo letjeli za Dubai prošle godine?
Zaposlenica: Da
Horner: Bio sam potpuno van kontrole
Zaposlenica: Jesi ‘završio posao‘ u WC-u?
Horner: Da (sa smajlićem)

Ali što su "dosadne" poruke u usporedbi sa ‘slučajnim‘ fotografijama gdje se ljubakate sa suprugom na utrci Formule 1 u uskoj krem Guccijevoj haljini. A možda je najbolja fotka gdje Geri hini kako se odlično zabavlja dok hoda između parkiranih bolida.

image

Iako se pretpostavljalo kako se spajsica neće pojaviti na Velikoj nagradi Bahreina, Geri je stigla kako bi dala podršku suprugu

DAVID DAVIES/PA IMAGES/PROFIMEDIA DAVID DAVIES/PA IMAGES/PROFIMEDIA
image

Christian i Geri Horner na svakom su koraku "pokazivali ljubav"

DAVID DAVIES/PA IMAGES/PROFIMEDIA DAVID DAVIES/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Pretpostavljam da su supruge u tim trenucima uglavnom svjesne svojih postupaka. Prisjetimo se samo Hillary Rodham Clinton koju su intervjuirali 1992., dok je sjedila pored svoga supruga Billa, nakon što je Gennifer Flowers tvrdila da je ljubavnica predsjedničkog kandidata. "Znate, ne sjedim ovdje kao neka poslušna ženica koja stoji iza svog muškarca poput Tammy Wynette", rekla je Hillary, koja je radila upravo to. Recentniji slučaj je onaj Catherine FitzGerald, supruge britanskog glumca Dominica Westa. Naime, 24 sata nakon što je uhvaćen kako na ulicama Rima izmjenjuje nježnosti s mlađom kolegicom Lily James, bračni par se pojavio ispred obiteljske kuće ljubeći se i dajući izjavu za medije kako im je brak stabilan i da su još uvijek skupa. Ono što smo također vidjeli jest zgužvani rupčić koji je FitzGerald stiskala u ruci. To je jasan znak. Tako znamo da oni znaju da je to sve jedna velika predstava. A koji je znak Geri Halliwell nehajno poslala? Taj dan imala je na lijevom zapešću crvenu končanu narukvicu koja označava njezinu predanost učenju kabale. Taj končić oko ruke navodno pomaže odbiti zlo i lošu sreću. Nije da očekuje od svog muža bilo kakvo zlo ili nesreću. A ako očekuje? Nema veze, jer na kraju - on je samo muškarac.

Linker
26. travanj 2024 05:17