Ženska spona

Kad je prošlost - prošlost: Sadašnja i bivša supruga Brucea Willisa najbolje su frendice

Supruga holivudskog glumca među prvima je čestitala Demi okrugli rođendan i poručila joj da ju voli, iznutra i izvana.

Srdačan odnos kakav imaju Emma Heming, supruga umirovljene filmske zvijezde Brucea Willisa i njegove bivše supruge, Demi Moore, izaziva divljenje. Postale su gotovo pa najbolje prijateljice premda ‘dijele‘ istog muškarca, što je nerijetko izazovna prepreka za njegovanje prijateljstva.

Bivša manekenka i glumica uvijek ima riječi hvale za Demi, podržala je i njezinu autobiografiju u kojoj se obračunala s bivšim suprugom Ashtonom Kutcherom, promovira i Deminu liniju kupaćih kostima koju je glumica ljetos pokrenula. Zato ne iznenađuje što joj je Emma među prvima čestitala sretan 60. rođendan proslavljen 11. studenog.

"Sretan rođendan @demimoore.Volimo te iznutra i izvana," objavila je na društvenim mrežama.

Polaskana Emminim trudom da izgrade topao i iskren odnos, Demi je uzvratila odavši joj prošle godine počast povodom Dana žena. Napisala je u objavi kako ju Bruceova supruga inspirira. Opisala ju je kao "lijepu majku posvećenu svojoj obitelji" i "apsolutno prekrasnu ženu, prenosi People.

I njihova djeca odlično se slažu: Rumer i Tallulah, odrasle kćeri iz braka holivudske glumice s Bruceom Willisom (koji se u ožujku ove godine povukao iz svijeta filma jer mu je dijagnosticirana afazija, poremećaj govornog izražavanja ili razumijevanja), jako su vezane za puno mlađe polusestre, Mabel Ray i Evelyn Penn.

image

Cijela obitelj Willis na okupu.

PREMIERE/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Teško pronalazim riječi zahvale kojima bih opisala našu obiteljsku vezu. Mi smo majke i prijateljice, povezane s ovom ludom avanturom života," poručila je Emmi dirnuta Demi Moore.

Linker
25. travanj 2024 03:47