JOSIAHW/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
NOVA VEZA

Justin Theroux je zaljubljen: Tko je njegova nova djevojka, 23 godine mlađa Nicole?

Atraktivna brineta glumica je u usponu s važnom ulogom u novoj sezoni serije "Pozlaćeno doba" čija će premijera biti 29. listopada, na HBO-u.

Atraktivna brineta glumica je u usponu s važnom ulogom u novoj sezoni serije "Pozlaćeno doba" čija će premijera biti 29. listopada, na HBO-u.

Američki glumac Justin Theroux ostavio je iza sebe propali brak s Jennifer Aniston. Njegova je nova djevojka 23 godine mlađa Nicole Brydon Bloom, glumica u usponu s kojom se viđa od veljače ove godine. Upoznali su se na Netflixovom događanju u njujorškom klubu Zero Bond, ljetos su se ljubili na večeri u restoranu Altro Paradiso u njujorškoj četvrti Soho, a ovih dana zajedno su izašli iz teretane gdje vježbaju. Sportski odjeven glumac sjeo je na bicikl kako bi odradio obaveze u gradu dok se njegova 29-godišnja djevojka, vitka brineta zbog koje je, čini se, konačno prebolio bivšu suprugu, u tajicama i majici zaputila u njegov stan na Manhattanu.

image
BROSNYC/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Da se romansa zahuktava, otkriva značajan iskorak: 52- godišnja zvijezda satirične političke mini-serije "Vodoinstalateri Bijele kuće" nedavno je bio na večeri u New Yorku s novom djevojkom, njezinom majkom Melanie Bloom i očuhom Davidom McNultyjem. Treba reći kako je Nicolin otac bio ratni izvjestitelj NBC-a i voditelj emisije "Weekend Today", David Bloom. Preminuo je prije 20 godina na terenu, u Iraku, zbog embolije pluća. Od tada njegova udovica svake godine obilježava obljetnicu smrti, u čemu joj se pridruži i kći Nicole, piše Daily Mail.

Značajna dobna razlika očito nije prepreka romansi glumca koji je zašao u šesto desetljeće i perspektivne glumice koja u drugoj sezoni kostimirane, romantične serije "Pozlaćeno doba" tumači lik Caroline Stuyvesant, debitantice i zvijezde njujorške društvene scene s kraja 19. stoljeća. Premijera je 29. listopada na HBO-u, a zanimljivo je to da se Nicole natjecala za ulogu i u prvoj sezoni iste serije, ali tada nije bila izabrana. Razlog zbog kojeg joj je toliko stalo do serijala koji prati romantična događanja i spletke među bogatim Njujorčanima od 1870. do 1890-ih, autor je serije Julian Fellowes. Ujedno je koautor serijala "Downton Abbey", a nova djevojka Justina Therouxa velika je obožavateljica sage o britanskoj plemićkoj obitelji Crawley.

image

Uhvaćeni u večernjoj šetnji u listopadu ove godine

JOSIAHW/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA JOSIAHW/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Malo znani detalj o djevojci koja je osvojila srce bivšeg supruga Jennifer Aniston, činjenica je kako je na Sveučilištu Elon najprije upisala studij novinarstva, otkriva People. Naposljetku ju je privukla gluma (svidjela joj se kada je, u dobi od sedam godina, pohađala ljetni kamp Stagedoor Manor i prvi put glumila u dječjoj predstavi). Zato se prebacila na dramski studijski program, gdje je i diplomirala.

image

S bivšom suprugom Jennifer Aniston

JIM SMEAL/SHUTTERSTOCK

Karijeru je započela kao 19-godišnjakinja u projektu "The Michael J. Fox Show", potom su se zaredale uloge u serijama "Zakon i red" i "Preljub". Prije četiri godine, glumila je u hororu "1BR" koji je napisao i režirao David Marmo.

Njen novi izabranik nije komentirao napise o romansi sa samozatajnom djevojkom, no u svibnju ove godine, rezolutno je izjavio: "Želim da sve moje veze odsad funkcioniraju unutar moja četiri zida, u kojoj god se sobi nalazio".

Linker
26. travanj 2024 22:10