brižni sin

Joško Gvardiol roditelje počastio kućom: ‘Otvorio sam oglasnik, neka biraju‘

Joško Gvardiol Robertu Knjazu otkrio je zanimljive detalje o svojoj karijeri, ali i privatnom životu.

Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol otkrio je Robertu Knjazu što je napravio kad je potpisao za Leipzig.

"Da, počastio sam roditelje kućom! Otvorio sam oglasnik i neka biraju, haha! Kuća u okolici Zagreba, mama ima svoj vrt i mir. Ima sad neke domaće cikle pa mi nudi da mi pošalje. Mama se, dok smo odrastali, bavila sestrama, a tata se brinuo o meni. Tko je bio stroži? Mama! Uh, kad bi doletjela, ne znaš ni odakle ni što te snašlo, haha", rekao je.

image

Otkrio je da nije u vezi

RONALD GORSIC CROPIX

Priznao je i što radi svojim protivnicima.

"Kad čuvam igrače, malo uštipnem, ali iznad pojasa, pristojno. Najteže mi je bilo čuvati Lukakua, u debiju za reprezentaciju, protiv Belgije. Visok je kao ja, a tri puta širi, kao trokrilni ormar. Kad je stao ispred mene, nisam loptu vidio koliko je širok! Gaženja i udaranja je ranije bilo više, sad ipak pazimo zbog VAR-a. A Kanađanin Davies (igra za Bayern, nap. a.) sprinta brže od 36 km/h! Sretno Juranoviću…", rekao je.

Progovorio je i svom ljubavnom životu.

image

KAže da je majka bila stroža od oca

GORAN MEHKEK CROPIX

"Nisam u vezi, sam živim, i koliko god nekad treba mir, nekad osjetim i tu samoću, depresiju, nedostaje mi obitelj", rekao je i prisjetio se susreta s jednom djevojkom.

"Joj, prošli put na okupljanju reprezentacije jedna mi je djevojka prišla i dala papirić na kojem je bio njezin Instagram profil. Kakva cura mora biti? Boja kose nije važna, ali volim plave oči. I da bude niža od mene, da barem u nečemu budem glava obitelji", našalio se.

Linker
21. travanj 2024 17:14