Čestitke mladencima!

Još jedan Vatreni uplovio u bračne vode: Vjenčali se Josip Juranović i Lana Miholjević

Nakon nekoliko godina veze, sudbonosno da izrekli su Josip Juranović, hrvatski reprezentativac i Lana Miholjević. Fotografije sretnog para na Instagramu je podijelio Josipov brat, a svima je za oko zapela Lanina kratka efektna vjenčanica.

image

Vjenčanje Josipa i Lane

Instagram screenshot

Prisjetimo se, Josip je Lanu zaprosio nakon dvije i pol godine veze, a tim povodom je za Gloriju izjavio: "Zaruke smo proslavili u krugu najuže obitelji. Imali smo svečani ručak u splitskom restoranu Adriatic, a osim naše vjeridbe slavili smo i Laninu diplomu. Naime, prošle je godine završila prvostupanjski studij na Kemijsko - tehnološkom fakultetu, smjer Prehrambena tehnologija, a kako su tada još na snazi bile epidemiološke mjere zbog situacije s koronom, svečana promocija diploma održana je tek sada", ponosno je rekao Juranović o svojoj Lani.

image

Lana Miholjević i Josip Juranović

INSTAGRAM/JOSIP JURANOVIć

Par gotovo od početka veze živi zajedno, a Josip je u nekoliko navrata rekao kako ga je Lana osvojila na prvi pogled jer imaju puno toga zajedničkog. "Upoznali smo se preko prijatelja. Lana me osvojila odmah, premda o nogometu nije znala puno. No, uz mene ga je zavoljela i danas ne propušta nijednu moju utakmicu. Ako je ne može gledati uživo, prati je na televiziji", otkrio je Juranović u razgovoru za Gloriju.

Linker
17. travanj 2024 12:44