THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA
Velika obitelj

Još jedan super tata: Jude Law nehotice otkrio da je dobio sedmo dijete?

Glumac je u braku s 15 godina mlađom psihologinjom od 2019. Svoje prvo zajedničko dijete dobili su godinu kasnije, a sad britanski tisak piše da su u tajnosti dobili još jedno.

Glumac je u braku s 15 godina mlađom psihologinjom od 2019. Svoje prvo zajedničko dijete dobili su godinu kasnije, a sad britanski tisak piše da su u tajnosti dobili još jedno.

Jude Law je navodno dobio još jedno dijete, a to je sedmo koje je dobio s četiri različite žene. Britanski glumac viđen je na londonskom aerodromu Heathrow u društvu supruge Phillipe Coan, i još jedne starije gospođe. Ono što je neobično je da su žene gurale dvoja kolica s dvoje malene djece. Britanski The Sun piše da je žena koja je pratila bračni par gurala njihovo starije dijete, a pretpostavlja se da je majka gurala mlađe - za koje još nigdje nije potvrđeno da je rođeno. Ono što se zna da su psihologinja i glumac dobili svoje prvo zajedničko dijete u rujnu 2020.

Tajnoviti par dugo je skrivao da čekaju prinovu, a posao im je olakšala pandemija zbog koje su svi uglavnom bili zatvoreni u kućama. Da čekaju dijete saznalo se u svibnju 2020., nešto više od godinu dana nakon što su se vjenčali.

image

Jude Law i Phillipa Coan

BACKGRID/PROFIMEDIA

Sretne vijesti da je dobio šesto dijete otkrio je sam Jude Law gostujući u emisiji Jimmyja Fallona. Kada ga je voditelj pitao što se događalo za vrijeme pandemije i karantene, glumac je iznenadio odgovorom.

"Vrtlario sam. O, i uz to, dobio sam dijete. Tako da... Eto", šaljivo je kazao 50-godišnji glumac. Voditelj mu je uzvratio čestitkama. Law je kazao da je to zaista prekrasno te da se on i njegova 35-godišnja supruga osjećaju "blagoslovljenima što mogu sviti obiteljsko gnijezdo". I prije nego je dobio šesto dijete, glumac je kazao da je potpuno otvoren za još potomaka.

Jude je u prvom braku sa Sadie Frost dobio troje djece. Dvoje britanskih glumaca vjenčalo se 1997. te su postali roditelji dva sina i kćeri, kojin su sada već odrasli ljudi. Najstariji Rafferty ima 27, kći Iris ima 22, a Rudy 20 godina. Jude i Sadie razveli su se 2003. godine

image

Glumac i njegovo šesto dijete

LESE/BACKGRID/PROFIMEDIA

Glumac se uskoro zaručio sa Siennom Miller, no zaruke su trajale od 2004. do 2006., nakon što je glumica saznala da je on vara s dadiljom svoje djece.

Glumac je iz kratke veze s američkim modelom Samanthom Burke dobio četvrto dijete, kćer Sophiju koja sada ima 13 godina. Nekoliko godina kasnije također je iz kratke veze s pjevačicom u usponu Catherine Harding, poznatijom kao Cat Cavelli, dobio peto dijete - sedmogodišnju kćer Adu. Za bihevioralnu psihologinju Philipu oženio se 2019., a godinu kasnije dobili su svoje prvo dijete, no nije otkrio detalje ni o spolu ni imenu. Sada britanski tisak naveliko piše da je par dobio i drugo dijete u tajnosti.

Linker
26. travanj 2024 18:09