Za sve generacije

Jole snimao sa sinom: U glavnoj ulozi je njegov trogodišnjak - Ivan Luka

Uz omiljenog splitskog pjevača, glavne zvijezde spota su Jolin otac Ivan i trogodišnji sinčić Ivan Luka koji se odlično našao u ulozi glumca, čak je zasvirao gitaru.

Ovo ljeto ćemo pjevati i plesati uz zarazni ritam omiljenog splitskog pjevača, Joška Čagalja Jole. Ovaj put, Jole predstavlja dvije potpuno drugačije pjesme koje su veliko iznenađenje i za njegovu vjernu publiku. Skladba "Sretan tebi rođendan" namijenjena je svim generacijama, a kao što i sam naziv otkriva, riječ je o slavljeničkoj himni. Svi koji su je imali prilike čuti uvjereni su da će Jole ovom pjesmom još jednom potvrditi titulu jednog od najvećih glazbenika i zabavljača na estradi.

"Već trideset godina na hrvatskoj glazbenoj sceni nije napravljena nijedna pjesma na slavljeničku temu što mi je bio poseban izazov, uz odličnu glazbu i tekst. ‘Sretan tebi rođendan‘ pršti veseljem i pozitivnom energijom i nadam se da će mnoga djeca, ali i oni stariji, uz nju puhati svjećice na rođendanskoj torti", ispričao je Jole.

image

Tata i sin u slavljeničkoj pjesmi

VJEKO BILOTA

Iza pjesme "Sretan tebi rođendan" stoji producent Leo Škaro, dok glazbu i tekst potpisuju Marsell Benzon te Vangel Likuševski, voditelj plesne atrakcije "Čarobni animatori" i plesnog studija DNF s kojim je Jole već surađivao na pjesmi "Nisi me voljela". Uz to, Vangel i njegova rasplesana ekipa nastupaju u spotu u režiji Darka Erge.

Spot je zamišljen kao veliki rođendanski party, a uz Jolu, glavne zvijezde su njegov otac Ivan Čagalj i trogodišnji sinčić Ivan Luka koji se prvi put našao u ulozi glumca: u tatinom spotu glumi slavljenika, a zasvirao je i gitaru.

image

Joletov trogodišnji sin Ivan Luka prvi put glumi u spotu

VJEKO BILOTA

"Ivan Luka obožava glazbu i zbog snimanja spota je bio jako uzbuđen. Svoj je dio odradio s lakoćom, kao da je rođeni glumac. Moram se zahvaliti i supruzi Ani koja je uz Vangela osmislila kompletan scenarij. Njezina je ideja da u spotu spojimo tri generacije muškaraca u našoj obitelji. Dio kadrova je snimljen u prostorima plesnog studija DNF, a dio u mojoj obiteljskoj kući u Zagvozdu", istaknuo je Jole dodajući da u spotu glumi i njegova najmlađa, preslatka kći Tia, koja već ima iskustvo sa snimanjem.

image

Jole s kćerkom Tijom

VJEKO BILOTA

Kao na pravoj rođendanskoj proslavi, maleni Ivan Luka i njegovi uzvanici zabavljaju se uz bogate, šarene dekoracije i slastice koje su osmislile slastičarke iz kuhinja Jasminka Cruz Events i Bobis 1949, dok su za styling zaslužni hrvatski brendovi Koko Kids Store i Laurato Kids.

Premijera pjesme i spota očekuje se krajem svibnja, a ovih dana popularni Splićanin dovršio je snimanje druge pjesme s kojom će na ljeto nastupiti na festivalu Melodije Jadrana. Pjesma je zajednički projekt Jolinih dugogodišnjih suradnika, Vjekoslave i Tonča Huljića koji su za splitskog pjevača napravili glazbeno i vokalno snažnu skladbu.

image

Otac i sin na glumačkom zadatku

VJEKO BILOTA

"Jedva čekam da je čuje publika. Pjesma je na tragu mojih najvećih hitova, ali i donosi jedan sasvim novi zvuk za mene, pogotovo pjevački. Naziv je za sada tajna. Mogu samo reći to da je jako zanimljiv, baš kao i cijela pjesma", najavio je Jole.

Linker
18. travanj 2024 19:20