Johnny Depp s odvjetnicom dok je romansa cvjetala.

 ELDER ORDONEZ/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
Kraj romanse

Johnny Depp prekinuo s odvjetnicom nakon dva mjeseca: ‘To nije bila normalna veza‘

Nikad nisu imali ozbiljnu vezu, čim je pobijedio Amber Heard na sudu, ljubavna priča s odvjetnicom počeka se razvodnjavati.

Tek što se pomislilo da će holivudski glumac Johnny Depp smiriti u vezi s britanskom odvjetnicom Joelle Rich, njihova veza je završena prije nego što je prerasla u ozbiljan odnos. Čini se da su se prestali viđati dva mjeseca nakon što je javnost doznala da su par, a pokazalo se i to i da njihova romansa nikad nije bila ekskluzivna.

Odvjetnica koja ga je zastupala tijekom prošlogodišnjeg suđenja bivšoj supruzi Amber Heard zbog klevete u Virginiji još uvijek je (formalno) u jedanaestogodišnjem braku. Suprug joj je britanski financijaš Jonathan Rich s kojim ima dvoje djece. Koliko je poznato, par se razvodi, ali postupak još nije završen. Lijepa odvjetnica pojavila se prošlog vikenda na obiteljskom vjenčanju na Ibizi: očekivalo se da će doći sa svojim dragim, međutim Deppa nije bilo. Ponašala se kao da je sve u najboljem redu i kao da nije bilo predviđeno da je prati na vjenčanje kako bi ga predstavila svojoj obitelji. Nije ostavljala dojam da je potištena, izgleda da se pomirila s činjenicom da je romansa s Deppom završena.

image

Joelle Rich nastavila je dalje.

UNBOXPHD/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

On je, pak, živnuo nakon što je sud presudio da ga je bivša supruga oklevetala i naredio joj isplatiti mu preko deset milijuna dolara odštete: uživa u nastupima s rokerom Jeffom Beckom, snimio je povijesni spektakl "Jeanne du Barry" u kojem glumi francuskog kralja Luja XV koji mladu kurtizanu uzdiže na prestižni položaj kraljeve službene ljubavnice. Film će se distribuirati iduće godine, a značajan je zato što mu je to prva uloga otkako je bio otkazan zbog (navodnog) nasilja prema bivšoj supruzi, fizičkih obračuna i psihičkog maltretiranja.

Zbog narušenog imidža, izbačen je iz franšiza "Čudesne zvijeri" i "Pirati s Kariba", ali nakon presude u Virginiji, za koju je zaslužna Joelle Rich, otkazivanje Deppa sve manje vrijedi. Stječe se dojam da mu je odvjetnica bila važna dok ju je trebao, a kad je odradila zadatak, romansa se počela razvodnjavati.

"Jesu li oni još uvijek par? Ne radi se o normalnoj vezi. To što su imali nikad nije bila velika, stabilna, ljubavna priča i nisam siguran da je to ikada bila. Ne znam jesu li u ovom trenutku na bilo koji način zajedno. Svakako ne vjerujem da se radi o ekskluzivnoj vezi", izjavio je Deppov prijatelj za Daily Mail.

Dodao je da se glumcu nakon raspada braka s Amber Heard i dva suđenja jednostavno ne da počinjati ispočetka.

"Osim toga, on je Johnny Depp. Mislim da nije tip koji bi se upustio u standardnu, predanu vezu", zaključio je indiskretan prijatelj.

Izgleda da mu je sada najvažnije oživiti posustalu karijeru, ispeglati imidž zlostavljača (koliko je moguće) i nastaviti sa životom kakav je imao prije otkazivanja. Dokazuje to laskava pozivnica za nastup na spektakularnoj modnoj reviji "Savage X Fenty" pop dive Rihanne. Radi se o četvrtom izdanju revije njezine linije rublja i odjeće, nose ih najveća imena zabavljačke industrije i prati se s pozornošću kao da je riječ o dodjeli modnih Oscara.

Depp je navodno prihvatio izazov, debitirat će u ulozi manekena (nije poznato hoće li se pojaviti u boksericama) i prošetati se pistom u društvu Irine Shayk i Care Delevingne, javlja US Magazine. Revija će se emitirati iduće srijede, 9. studenog, na Amazon Prime Videu.

Linker
24. travanj 2024 18:43