novi angažman

Johnny Depp najavio je povratak u redateljsku stolicu prvi put nakon 25 godina

Glumac trenutno snima povijesni film u Francuskoj, a uskoro će režirati biografski komad o velikom talijanskom umjetniku.

Američki glumac Johnny Depp, čini se, živi novi život. Nakon dobivene parnice za klevetu protiv bivše supruge Amber Heard, Johnnyju se otvaraju nove mogućnosti u filmskom svijetu.

Depp će prvi put nakon 25 godina sjesti u redateljsku stolicu i režirati biografski film "Modigliani" o hvaljenom talijanskom umjetniku, piše Yahoo!movies.

"Saga o životu gospodina Modiglianija je ona za koju sam nevjerojatno počašćen i istinski ponizan što je mogu prikazati na ekranu. Bio je to život pun velikih poteškoća, ali i konačnog trijumfa. To je univerzalna ljudska priča s kojom se svi gledatelji mogu poistovjetiti", rekao je Depp.

Iako Depp još nije otkrio detalje o glumačkoj postavi, poznato je da će mu se kao producent pridružiti legendarni glumac Al Pacino, a snimanje filma trebalo bi krenuti početkom 2023. godine.

Depp trenutno u dvorcu Versailles i okolici Pariza snima povijesni film "Jeanne du Barry" u kojem tumači kralja Luisa XV., a govorka se i da će se vratiti kao kapetan Jack Sparrow u šesti nastavak popularne franšize ‘‘Pirati s Kariba‘‘.

image

Johnny Depp kao kapetan Jack Sparrow u Piratima s Kariba.

PICTORIAL PRESS LTD/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Još prije dvije godine objavljeno je da se snimaju novi "Pirati" koji će u fokusu imati ženske likove. No, kakvi bi to Pirati bili da u njima nema kapetana Jacka, zar ne?

Jednu od glavnih uloga trebala bi dobiti Margot Robbie, a producent Jerry Bruckheimer nedavno je rekao kako se trenutno pišu dva scenarija za film - za verziju s Margot i onu bez nje.

Depp je prije Modiglianija režirao samo jedan film - "The Brave" iz 1997. u kojem je i glumio uz Marlona Branda.

Linker
16. travanj 2024 04:35