sretno mladenci

Jennifer Lopez i Ben Affleck vjenčali se na raskošnom imanju, svi uzvanici nosili su jednu boju

Cijelo imanje slavnog glumca bilo je ukrašeno bijelim dekoracijama, a Jennifer je imala raskošnu vjenčanicu luksuznog brenda.

I to smo dočekali - slavni glumac Ben Affleck i pop zvijezda Jennfer Lopez vjenčali su se na njegovom raskošnom imanju u Riceborou u Georgiji.

Među slavnim gostima bili su Affleckov dugogodišnji suradnik i blizak prijatelj Matt Damon i njegova supruga Luciana Barroso te redatelj Kevin Smith i glumac Jason Mewes.

image

Svi gosti nosili su bijelo.

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
image

Glavna kuća na imanju.

ENGEL&VOLKERS VIA THE GROSBY GROUP/GROSBY GROUP/PROFIMEDIA

Kako donosi Page Six, svi su gosti bili odjeveni u bijelo, a Jenniferina vjenčanica, koju možete vidjeti ovdje, bila je spektakularna. Riječ je o couture haljini Ralpha Laurena u kojoj je J. Lo bijelom šetnicom stigla do mjesta gdje su ona i bed drugi put izrekli ‘da‘. Vjenčanje je vodio Jenniferin dugogodišnji bliski prijatelj Jay Shetty.

image

Za slučaj kiše, gosti će biti zaštićeni pod krovom.

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Inače, par se na ovom imanju trebao vjenčati još 2003., no brzo nakon toga su prekinuli zaruke. Kuća se prodaje još od 2018. za osam milijuna dolara, ali još uvijek nije pronašla novog vlasnika.

Pripreme prije svadbe bile su iznimno intenzivne jer se ništa nije smjelo prepustiti slučaju. Kamioni s dekoracijama dolazi su dan za danom, a osoblje je čak nekoliko punktova na imanju pripremilo za druženje.

image

Velebno imanje Bena Afflecka.

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Slavlje traje od petka do nedjelje, a gosti će među pauzama moći uživati u raznim aktivnostima poput spa tretmana, vožnji po imanju i razgledavanju te u sketiranju - aktivnosti u kojoj sudionici, koristeći sačmarice, pokušavaju razbiti glinene ciljeve.

Za hranu je zadužena catering tvrtka York Diner koja će na svadbenom meniju nuditi prepoznatljivu južnjačku hranu – poput prženih svinjskih kotleta, pečene piletine, tjestenine sa sirom i složenca od tikvica.

Par se već vjenčao sredinom srpnja u Las Vegasu na intimnoj ceremoniji, a drugo vjenčanje pripremili su za obitelj i najbliže prijatelje.

image

Jennifer i Ben na vjenčanju u Las Vegasu.

ON THE JLO/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Dakle, s najboljim svjedocima koje možete zamisliti, haljinom iz starog filma i jaknom iz Benova ormara, pročitali smo vlastite zavjete u maloj kapelici i dali jedno drugome prstenje koje ćemo nositi do kraja života. Na kraju je to bilo najbolje moguće vjenčanje koje smo mogli zamisliti", napisala je Lopez na Instagramu nakon vjenčanja u Las Vegasu.

Linker
18. travanj 2024 05:17