slavlja nikad dosta

Jennifer Lopez i Ben Affleck drugi put će izreći sudbonosno ‘da‘, evo detalja

Vjenčanje u Las Vegasu bilo je za njih, a drugo će biti za obitelj i najbliže prijatelje i suradnike.

Glazbenica Jennifer Lopez i glumac Ben Affleck zaista žive drugu mladost ako je suditi po njihovim budućim planovima. Naime, nakon brzog vjenčanja u Las Vegasu, par je otišao na medeni mjesec u Parizu, gdje su "kovali" novu svadbu. Niste li možda mislili da će trenutno najpoznatiji par na svijetu stati na jednom vjenčanju?

Bennifer, kako ih zovu njihovi fanovi, uspjeli su isplanirati veliku zabavu koja će se održati ovog vikenda u Affleckovoj kući u Riceborou u Georgiji. Inače, u toj kući su se trebali vjenčati 2003., ali tada su otkazali zaruke.

Impresivna vila u kojoj će mladenci slaviti ima 3 spavaće sobe, pet kupaonica na gotovo 600 kvadratnih metara, i veliko dvorište, a Affleck je kuću kupio nešto prije nego što je s Jennifer prvi put raskinuo zaruke. Iako se kuća poznatog glumca od 2018. prodaje, još uvijek nije pronašla novog vlasnika, a oglašena cijena je 8 milijuna dolara.

image

Benovo imanje na kojem će drugi put izreći da.

ENGEL&VOLKERS VIA THE GROSBY GROUP/GROSBY GROUP/PROFIMEDIA

Na svečanu ceremoniju, piše The Cut, J.Lo i Ben će pozvati obitelj i najbliže prijatelje među kojima će sigurno biti mnogo poznatih faca poput glumca Matta Damona, komičara Jimmyja Kimmela i Benovog brata Caseyja Afflecka.

Za sad je poznato da će slavlje trajati čak tri dana - započet će u petak probnom večerom, nakon koje će uslijediti ceremonija u subotu i roštilj u nedjelju. J. Lo će navodno nositi couture haljinu Ralpha Laurena napravljenu po mjeri. Kako je rekao izvor za Page Six, Ben želi da je fokus na njegovoj supruzi, a ne na njemu.

Jennifer i Ben su se vjenčali u poznatoj kapelici Little White Wedding Chapel u Las Vegasu, a mladenka je imala dvije haljine pri ruci. Prvo je odjenula nešto staro, s velikom sentimentalnom vrijednošću, a potom luksuznu kreaciju s potpisom Zuhaira Murada.

Linker
24. travanj 2024 02:55