iskreno

Jelena Rozga o neostvarenoj želji: ‘Naravno da bih više od svega željela vlastito dijete‘

Pjevačica se otvorila po pitanju osjećaja, što vrlo rijetko radi.

Jedna od naših najpopularnijih pjevačica Jelena Rozga otkrila je skorašnje planove za koncerte u Arenama, ali se i osvrnula na svoj život u velikom razgovoru za Slobodnu Dalmaciju. Tako se dotaknula svoje izjave kako se na početku karijere više bojala intervjua, nego nastupa kazavši da se danas ničega ne boji. Isto tako rekla je da je njeno srce - uvijek zauzeto.

Osvrnula se i na svoj odnos s Huljićima, stalnim suradnicima i prijateljima. Upoznala je i najnoviju članicu obitelji, Albu. "Alba je predivna i prelijepa curica, za ljubit je non stop", kazala je Jelena.

image

Jelena s Petrom Grašom

SAšA BURIć/CROPIX

Dotaknula se i svoje obitelji, jako je povezana s nećakinjom i nećakom. "Strašno sam ponosna na njih, moja nećakinja je izrasla u veliku curu koja zna što hoće i ima svoj put, a nećak je dijete koje još otkriva stvari, presladak je. Ponosna sam što su dobri ljudi. Naravno da bi željela više od svega vlastito dijete", priznala je glazbenica.

Kazala je da neko vrijeme ne razmišlja o novim duetima, a najtužnija vijest na svijetu joj je bila da neće moći održati svoj koncert u Splitskoj areni. Ispričala je i što je najviše može uzrujati i rastužiti, a što razveseliti.

image

Najviše od svega voljela bi vlastito dijete

MARKO TODOROV CROPIX

"Ljudska nepravda, ovo što se danas dešava u svijetu i stvari na koje ne možemo utjecati... Potresi, bolesti. Razveseljavaju me dobri ljudi, prijatelji, obitelj, moj Ringo i svaki koncert", kazala je za Slobodnu. Za kraj je odala da pomalo i vjeruje u horoskop, po kojem pripada znaku lava. "Mislim da sam prava lavica, borbena, pazim na svoje, volim ljubav, volim je davati, ali i primati", rekla je Rozga.

Linker
13. travanj 2024 23:39